Invitație la răsfăț

Bronz de ciocolata

 

Inainte de antrenamentul de astazi, mi-am incarcat bateriile cu aceasta delicioasa omleta:

Omleta de albusuri cu ceapa verde, avocado, capsuni si branza de capra.

Superdelicioasa!!! Am descoperit de curand ca imi place la nebunie combinatia dintre avocado si capsuni. Am folosit-o din plin in ultima perioada. Mi-am preparat tot felul de salate folosind aceasta combinatie. M-am inspirat de aici.

Si daca tot a venit vara si mi-am pregatit corpul pentru expunerea la plaja, desigur ca nu am neglijat nici pielea. De vara trecuta am inceput sa folosesc niste produse speciale, care m-au ajutat sa am un bronz de ciocolata.

Am obtinut un bronz uniform, fara pete, fara sa ma inrosesc sau sa ma cojesc. Cremele au fost create in laboratorul SportyChoco si m-am gandit sa vi le prezint si voua astazi.

Hot Chocolate – Lotiune autobronzanta cu ciocolata

 Catifeleaza si hidrateaza pielea, dandu-i un aspect de bronz natural. Prin utilizarea acestei creme se obtine un bronz uniform, fara pete sau dungi. Poate fi utilizata si pentru mentinerea bronzului obtinut prin expunerea la soare sau solar.

Are consistenta unui lapte de corp.

Se foloseste zilnic pana la obtinerea culorii de bronz dorita, iar pentru mentinere se aplica o data sau de doua ori pe saptamana.

Contine unt de cacao raw organic, unt de cocos raw organic, ulei de susan crud organic, ulei de masline, ulei de catina, ciocolata cruda organica, vanilie de bourbon.

Orange Glow – Lotiune autobronzanta cu catina si portocale
Catifeleaza si hidrateaza pielea, dandu-i un aspect de bronz natural. Prin utilizarea acestei creme se obtine un bronz uniform, fara pete sau dungi. Poate fi utilizata si pentru mentinerea bronzului obtinut prin expunerea la soare sau solar. De asemenea se poate folosi si la plaja, pentru obtinerea unui bronz auriu mai accentuat.
Are consistenta unui lapte de corp.
Se foloseste zilnic pana la obtinerea culorii de bronz dorita, iar pentru mentinere se aplica o data sau de doua ori pe saptamana.


Contine unt de cacao raw organic, unt de cocos raw organic, ulei de susan crud organic, ulei de masline, ulei de catina, ulei esential de portocale.

Save my Skin – Crema cu protectie solara

 

Contine unt de shea, unt de cacao, unt de cocos, ulei de susan, ulei de masline, ulei de catina, gel de aloe vera, oxid de zinc si pudra de urucum.

Nu contine parfum sau conservanti. Nu irita pielea.

Oxidul de zinc protejeaza pielea impotriva impotriva agresiunii razelor solare.

Untul de shea, untul de cacao, untul de cocos, uleiul de susan si cel de masline au factor de protectie solara natural. Hidrateaza si catifeleaza pielea.

Uleiul de catina contine betacaroten si asigura un bronz frumos si uniform, prin stimularea secretiei de melanina.

Gelul de aloe vera are proprietati radioprotectoare si anti-imbatranire. Regenereaza pielea.

Crema are consistenta unui lapte de corp. Nu pateaza hainele si nu ramane uleioasa. Se absoarbe rapid in piele.

Se aplica inainte de expunerea la soare. Se poate aplica si pe fata. Se reaplica la fiecare doua ore pentru intarirea protectiei.

Cremele sunt ambalate in flacoane de 200 de ml si pot fi purtate cu usurinta in poseta, in trusa de machiaj sau in geanta de plaja.

Produsele sunt disponibile in magazinul meu.

Sa aveti o seara minunata!

2 Responses to “Bronz de ciocolata”

  1. mia

    hey! ma tenteaza foarte mult aceasta lotiune. insa m poti ajuta cu un sfat? sunt detinatoarea unui ten mixt si as vrea s renunts la fond de ten in favoarea acestei lotiuni. consideri ca mi-ar face rau tenului sau ca are o compozitie comedogena ? astept raspunsul tau.

    Răspunde
    • sweet irina

      Buna Mia,

      Este foarte potrivita aceasta lotiune daca vrei sa renunti la fondul de ten. Nu iti face rau tenului si nu are o compozitie comedogena. Toate cremele de corp pe care le fac sunt foarte potrivite si pentru fata, avand ingrediente de foarte buna calitate. De asemenea, iti si pot face o crema de fata autobronzanta special pentru tenul tau.

      Cu drag,
      Irina

      Răspunde

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: