Quiche Low Carb
Acest delicios quiche este un mic dejun excelent pentru aceia dintre voi preocupati de alimentatie sanatoasa si sport. Deseori eu il folosesc si pe post de gustare intre mese. Se pastreaza foarte bine in frigider si este foarte gustos si rece. Fiind bogat in proteine si legume poate fi consumat in orice interval al zilei, nu trebuie sa ne antrenam inainte ca sa ni-l permitem. Se prepara si foarte rapid.
Eu am folosit:
2 cups spanac proaspat (merge si congelat)
¼ cup ardei rosu taiat bucati mai mari
¼ cup ceapa
6 albusuri
2 oua intregi
¼ cup branza feta
140 gr piept de curcan preparat la aburi sau cuptor
3 catei de usturoi
ulei de masline
¼ lingurita de scortisoara
Am maruntit toate ingredientele in robotul de bucatarie. Am turnat compozitia intr-o tava speciala de briose, tapetata cu hartie de copt. Am copt in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Am lasat sa se raceasca si apoi am scos minibriosele din tava. Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 12 minibriose quiche. Fiti atenti cand turnati compozitia in tava, turnati doar pana la jumatatea formei ca sa nu va dea pe afara in timpul coacerii.
Am servit alaturi de un sos salsa homemade. Gasiti reteta aici.
Pentru aceasta reteta puteti inlocui legumele cu preferatele voastre. Puteti folosi si broccoli, ciuperci sau dovlecel. Puteti rade deasupra parmezan. De asemenea va puteti juca cu condimentele. Fiti creativi si adaptati reteta conform gusturilor voastre.
Va imbratisez!
Lasă un răspuns