Invitație la răsfăț

Echipa mea

parjiturele pentru baie

Dragilor a venit momentul sa am echipa mea!

Va anunt cu mandrie ca ma extind si imi caut ajutoare. Deja nu mai fac fata singura proiectelor si comenzilor. Asadar  fac angajari! Caut oameni deosebiti atat pentru partea de catering si bunatati raw cat si pentru partea de cosmetice. Din aprilie vom gati in locatii exclusiviste din capitala! Si vom fi furniza cele mai bune produse cosmetice pentru cele mai luxoase saloane din Bucuresti.

Am gasit deja doua fete: Lavinia si Ana, insa mai am nevoie de cel putin 5 fete pe partea de foodie si 2 fete pe partea de cosmetice. Primim si baieti in echipa noastra daca sunt talentati! Daca nu aveti experienta, nu va faceti griji! Va fac eu trainingul.

Asadar, am nevoie de 5 bucatarese si de ce nu si bucatari care sa gateasca raw&fit. Meniul, retetele si trainingul vi-l asigur eu. Veti fi platite pentru munca voastra si veti face parte dintr-o echipa deosebita, in care veti avea posibilitatea sa va dezvoltati, pentru ca am deja contracte valoroase. Mai am nevoie doar de voi sa le putem onora. Va mai spun eu pe parcurs despre ce este vorba.

Pentru partea de beauty caut 2 fete, chiar si doamne care au depasit 30-40 de ani care sa prepare rasfaturi pentru piele. Daca nu aveti experienta, iarasi nu este deloc o problema. Va invat eu tot! 

Cine vrea sa-mi fie alaturi, sa-mi dea un email la irinavochita@sportychoco.ro

Intre timp eu ma pregatesc pentru targul Raw Generation. Va astept duminica, la Rin Grand Hotel cu noutati!

Imbratisari!   

 

 

2 Responses to “Echipa mea”

 1. flowerbomb

  :)
  M-ar tenta si pe mine,dar la vara,intre timp stau la microfon si la clape:p
  Am scurtat reclama la COFFEE TOUCH(e undeva la 2 minute)

  http://youtu.be/zw0ISlzJ4PE

  Te voi suna zilele astea “sa imi soptesti” locatiile exclusiviste:)pentru un trailer,ceva:p…si sa le incadram bine pe site(apropo,la reclama cu raffaello raw avem >700 vizionari:p)
  http://youtu.be/j2fKYWlMdvk

  Spor maine la targ!Saluta-l pe Dragos din partea mea:p
  sclipici rozzz!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: