Invitație la răsfăț

Inimioare aromate pentru baie

superprajiturele pentru baie

Am intrat in luna iubirii. Fie ca sarbatoriti Valentine’s Day sau Dragobete (sau poate amandoua) va propun astazi o reteta de inimioare aromate care se topesc in apa de baie si va vor catifela si hidrata pielea. Le puteti folosi voi, ori impreuna cu partenerul sau le puteti darui cuiva drag. Inimioarele astea parfumate si delicioase le puteti folosi si in apa pentru manichiura sau pedichiura, pentru hidratarea mainilor si cuticulelor. Veti avea parte de un rasfat delicios. Pielea va deveni neteda si catifelata.

Aveti nevoie de :

2 cup unt de cacao crud organic

¼ cup unt de tucuma organic

¼ cup ulei de jojoba organic

10 picaturi ulei esential de portocala

6 picaturi ulei esential de lamaie

6 picaturi ulei esential de scortisoara

4 picaturi ulei esential de cuisoare

Topiti pe baie de aburi untul de cacao si untul de tucuma. Adaugati uleiul de jojoba. Amestecati compozitia pana cand obtineti o textura omogena. La final adaugati uleiurile esentiale. Turnati in forme de silicon. Introduceti formele la congelator. Dupa aproximativ jumatate de ora sau cand ati vazut ca a inceput sa capete consistenta, decorati cu seminte de chia, goji berries, flori uscate, petale de trandafiri sau ce va mai este pe plac. Introduceti din nou formele la congelator si lasati-le pana la intarirea completa. In cateva ore sunt numai bune de folosit.

Combinatia de uleiuri esentiale o puteti alege in functie de preferintele voastre. Nu uitati insa sa folositi uleiuri esentiale pentru uz intern, in nici un caz din cele pentru lampa de aromaterapie. Acestea pot fi toxice. Daca tineti la sanatatea voastra si va doriti sa va rasfatati intr-adevar pielea va recomand sa folositi in cosmetice ingrediente comestibile, pe cat puteti crude si organice. Rezultatele asupra pielii sunt net superioare comparativ cu cosmeticele clasice.

La o cada eu folosesc 4-5 inimioare din acestea. Sunt pur si simplu yumy pentru piele. Atentie insa la iesirea din cada. Se aluneca. Dupa cum v-am spus sunt senzationale si in apa pentru manichiura si pedichiura. Folosesc doar doua inimioare pentru manichiura si doua pentru pedichiura. Daca incercati reteta de inimioare parfumate pentru baie, spuneti-mi cum v-au iesit sau daca aveti alte retete preferate si vreti sa le impartasiti, va astept mai jos cu comentarii.

Fiindca sarbatoarea indragostitilor bate la usa, in laborator am inceput manufacturarea de praline, trufe, miniciocolatele si diverse dulcegarii care mai de care mai apetisante. Nu lipsesc desigur nici delicioasele produse pentru ingrijirea pielii, kiturile de ingrijire pentru domni sau inimioarele solide de masaj cu efect afrodisiac. Nu am apucat sa le incarc inca in magazin asa ca va arat cateva poze:

 

 

 

Daca va doriti ceva imi puteti scrie pe mail la comenzi@sportychoco.ro. Am primit deja comenzi pentru martisoare dulci si pentru cadourile de 8 martie, cu care va voi arata cateva poze zilele urmatoare. Asa cum v-am obisnuit si in ceilalti ani realizez si martisoare personalizate la cerere.

Va imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: