Invitație la răsfăț

Pe 9 martie…

cosmetice irina vochita

Dam autografe in ciocolata cruda. Pentru ca pe 9 martie am asistente celebre si talentate, doamnelor si domnilor – Izabela Panescu si Monica Radulescu.
izabela panescu

Izabela este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Tinerete fara batranete de la Digi24. Puteti citi un articol despre ea aici. Cei care o indragiti aveti ocazia sa ii cereti autografe :)

Monica este reporter la emisiunea Tinerete fara batranete si realizatoarea rubricii – Frumusetea se invata!

monica radulescu digi 24

Cu asa asistente si cu voi alaturi va fi un eveniment de 5 stele!

Va promisesem ca revin cu amanunte referitoare la evenimentul pe care il organizez pe 9 martie cu cei de la Beorganic. Sper ca v-ati inscris deja!

Dupa cum va spuneam platiti un singur bilet si aveti parte de doua evenimente in acest demo. Plus un pachet de cosmetice cadou. Cosmeticele sunt manufacturate de mine special pentru acest eveniment. Si va asigur sunt cosmetice, nu mostre!

Evenimentul va dura aproximativ 4 ore si vom avea o mica pauza intre cele doua sesiuni. In pauza vom putea sa impartasim secrete de beauty si sa ne cunoastem mai bine.

La deserturi, asa cum v-am obisnuit va voi incanta cu 2 preparate noi, spectaculoase, din ingrediente regale, atent decorate si desigur unicat. Pentru ca nu imi plac dublurile….

Retetele sunt noi si nu le-am mai publicat pana acum pe blog sau pe pagina de facebook. Nici macar in poze.

Sambata pe 9 martie, incepand cu orele 13:00 invatam impreuna sa preparam cele mai fancy briose raw vegane. Briose, ati auzit bine. Fara faina, fara zahar, fara ou, insa deosebit de gustoase si de aspectuoase. Si le vom decora ca la carte numai cu ingrediente crude, intr-un fel in care nu va va crede nimeni ca sunt raw. Ma va ajuta sa prepar briosele nimeni alta decat prezentatoarea Tv Izabela Panescu, despre care v-am vorbit mai sus.

Asadar, in prima parte vom manca dulciuri pe saturate si ne vom delecta cu o delicioasa limonada cu zmeura.

In partea a doua, la lectia de frumusete, va voi invata impreuna cu Monica Radulescu sa preparam o licoare delicioasa pentru buze moi, catifelate, numai bune de sarutat. Nu, nu este vorba despre celebrul strugurel, balsam de buze & Co. Sh! E o licoare sidefata, ciocolatoasa si aromata….

Vom mai pregati un unt de corp pufos ai aerat cu aroma ispititoare de ciocolata, vanilie si caramel. Tare tare apetisant. Veti fi tentati sa-l consumati la micul dejun, atat de gustos e. Sh!

Si stati, mai e ceva… Un produs magic pe care il puteti folosi in trei feluri diferite. Il veti indragi de cum il veti vedea… Arata intr-un mare fel!

Pe langa trucurile realizarii unor preparate de exceptie vom povesti impreuna despre beneficiile alimentatiei sanatoase si a folosirii cosmeticelor organice si naturale. Va voi invata care sunt criteriile pe baza carora sa va alegeti cosmeticele potrivite tipurilor voastre de ten, ce ingrediente sunt de evitat si care sunt cele mai noi tendinte in materie de ingrijire faciala si corporala.

Ne vedem pe 9!

Imbratisari!

2 Responses to “Pe 9 martie…”

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: