Invitație la răsfăț

Recomand – Taverna Pescărească La Zavat

calamar umplut cu feta

Dacă adoraţi preparatele greceşti, peştele şi fructele de mare trebuie să mergeţi La Zavat. Eu am mers acolo la recomandările Ioanei si Violetei, prietenele mele.

La Zavat  preparatele sunt delicioase, porţiile – generoase, iar preţurile sunt corecte. Eu am plătit 40 ron pentru o porţie de calamar umplut cu feta, care mi-a plăcut atât de mult încât l-am comandat şi data următoare când am revenit la tavernă. L-am asezonat cu legume la grătar. Dragoş şi-a luat salată grecească, calamari pane şi lipie grecească.

salata greceasca la zavat

lipie greceasca la zavat

Noi am plătit 120 ron pentru un prânz pentru două persoane, fără desert. (mă ştiţi că nu consum desertul după masă :), nu mă abat de la regula asta nici la restaurant) Peştele şi fructele de mare sunt proaspete, aduse din Grecia, nu se folosesc produse congelate La Zavat. Taverna La Zavat este situată pe Popa Nan, la numărul 16 şi este deschisă de luni până duminică în intervalul orar 12:00 – 24:00.

De fiecare dată când am mers am stat la mansardă şi am ales o masă cu vedere la geam. Când mergeţi vă recomand să vă faceţi o rezervare la numărul de pe site, pentru că de obicei este plin. Au şi terasă pentru aceia dintre voi care doriţi să vă savuraţi masa în aer liber. Şi vegetarienii au de unde alege – supă cremă de broccoli, legume la grătar, tahini, salată de vinete grecească, dovlecei şi vinete pane. Meniul îl puteţi răsfoi aici.

calamar umplut cu feta

Servirea este ireproşabilă, atmosfera este intimă şi după cum v-am spus raportul calitate preţ este echitabil. Dacă aţi consumat alcool, vă puteţi testa alcoolemia cu ajutorul unui aparat, pe care îl găsiţi la toaletă. Iată cum arată:

alcool test la zavat

Voi reveni cu siguranţă la Taverna Pescărească La Zavat şi voi încerca şi alte preparate.

Enjoy!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: