Invitație la răsfăț

Reţete de iarnă

tort sporty

Dragii mei, am lipsit mai mult decât aş fi vrut de pe blog în ultima perioadă, însă ultimele luni au fost mai agitate decât de obicei.

Am pregătit între timp o mulţime de bunătăţi pentru voi. Am filmat două reţete de bomboane sănătoase pentru pom pentru cei mici, pe care le puteţi vedea duminică, la 13:30 în emisiunea Tinereţe fără bătrâneţe, la Digi 24. Emisiunea o puteţi urmări şi online, dacă nu aveţi televizor sau nu aveţi abonament la RDS. Bomboanele se prepară foarte simplu şi rapid. Veţi vedea în video şi cum le puteţi ambala. Sunt gustoase şi cremoase, iar cei mici le vor adora cu siguranţă.

trufe si praline sportychoco

Pe 29 decembrie, tot la emisiunea Tinereţe fără bătrâneţe pe Digi24, vă învăţ cum să vă preparaţi acasă o trusă de machiaj din ingrediente organice şi naturale cu pigmenţi minerali. Vă voi arăta cum puteţi prepara acasă simplu şi rapid o pudră cu particule satinate, un fard de obraz şi un luciu de buze roşu zmeuriu.

irina vochita sportychoco craciun
 

Între timp în laboratorul Sportychoco am pregătit o mulţime de dulciuri şi bunătăţi de sărbătoare. Comenzile pentru Crăciun se preiau până pe 21 decembrie inclusiv, iar cele pentru revelion până pe 28 decembrie inclusiv.

Îmbrăţişări!

 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: