Minibrownies de poveste
Brownies pe care vi-i prezint astăzi sunt delicioşi şi de mare efect. Îi puteţi servi atât la o întâlnire romantică cât şi dimineaţa la cafea. Se prepară rapid şi nu aveţi cum să daţi greş cu ei.
Aveţi grijă să aveţi ingrediente proaspete, de calitate, pe cât posibil să provină dintr-o sursă naturală.
Iată ce ingrediente vă sunt necesare pentru minunile astea ciocolatoase:
80 grame făină de grâu spelta organică
2 ouă
80 grame de unt
100 grame zahăr de cocos
120 grame ciocolată neagră
un vârf de cuţit sare de himalaya
Topiţi pe baie de abur ciocolata împreună untul. După ce s-au topit, luaţi recipientul de pe baia de aburi şi amestecaţi. În alt vas amestecaţi ouăle cu zahărul de cocos, cu ajutorul unui tel. După ce aţi amestecat ouăle cu zahărul, turnaţi- le peste amestecul de unt şi ciocolată. Adăugaţi apoi făina şi amestecaţi bine.
Distribuiţi compoziţia în fome de silicon. Eu am folosit forme de bomboane de ciocolată. Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 180 C pentru aproximativ 20 de minute.
Din această compoziţie vă ies aproximativ 24 de minibrownies.
După ce s-au copt scoateţi-i afară din cuptor şi lăsaţi-i să se răcească. După ce s-au răcit scoateţi-i cu grijă din forme şi decoraţi-i după preferinţe. Puteţi folosi căpşuni proaspete, afine, coacăze, pudră de cacao, fulgi de cocos, ciocolată rasă, boabe de cacao, frişcă de cocos, cremă de ciocolată.
Enjoy!
One Response to “Minibrownies de poveste”
Asa-mi place zaharul de cocos, are un gust ca de caramel. Brownie is next pe lista, deci, azi am deja caju-ul la inmuiat pentru reteta anterioara :). Multumiri pentru retete!