Invitație la răsfăț

Cosmetice personalizate

crema hidratanta pentru conturul ochilor

La cererea voastră și plecând de la premisa că fiecare organism este unic, Sportychoco realizează la comandă cosmetice personalizate din ingrediente organice și naturale comestibile, după principiul nu pune pe față ce nu poți mânca.

Am încercat să fac procesul de personalizare ușor și distractiv. Când accesați secțiunea noastră de ingrediente, puteți alege ingredientele individuale pe care le doriți în produsul vostru. Noi amestecăm ingredientele alese într-un produs unic și proaspăt pe care îl trimitem la dumneavoastră. Fiecare dintre ingredientele noastre  este etichetat cu proprietatea sa principală – de exemplu, anti îmbătrânire sau hidratare.  În acest fel , puteți alege în funcție de obiectivul pe care doriți să îl obțineți.

crema de ras

De ce cosmetice personalizate?

Mi-am dorit să ofer clienților mei posibilitatea de a personaliza din mai multe motive.

În primul rând, eu cred că adaptarea produsului la specificațiile dumneavoastră va produce rezultate mai bune . Aveți posibilitatea să adăugați un plus de anti-oxidanți, dacă asta e ceea ce căutați. Sau poate sunteți alergic la uleiuri de nuci sau vă place mirosul de lavandă. Prin personalizare , veți obține un produs care este în mod special potrivit pentru nevoile dumneavoastră individuale.

În al doilea rând, sper că procesul de personalizare vă împuternicește pentru a afla mai multe despre ingredientele care merg în produsul dumneavoastră și în corpul dumneavoastră. Știm că o mulțime de oameni sunt frustrati de lipsa de transparență în industria de înfrumusețare. Am experimentat pe propria piele frustrarea de a cumpăra un produs 100% natural și când am verificat partea din spate a etichetei, am descoperit numeroase ingrediente sintetice. La Sportychoco, obiectivul meu este ca procesul de creare al produselor de înfrumusețare să fie cât mai transparent și veridic cu putință. Eu cred că procesul de personalizare  al cosmeticelor Sportychoco ajută la îndeplinirea acestui obiectiv .
Și, în sfârșit, sper să vă bucurați de experiența creativă de a veni cu propriile voastre rețete. Este atât de distractiv să ai un produs care este creat special pentru tine – e ca un cadou pentru tine.

balsam pentru coate si calcaie

Cum știu ce ingrediente sunt bune pentru pielea mea ?

Toate ingredientele au fost selectate pentru proprietățile lor unice. În descrierile ingredientelor, am încercat să identific proprietățile principale ale fiecărui ingredient, în așa fel încât să vă fie mai ușor să alegeți. De exemplu , uleiul de măceșe este un bun antirid, iar uleiul de tamanu este excelent pentru reducerea pungilor de sub ochi. Pentru întrebări despre ingrediente precum și recomandări pentru ingredientele potrivite obiectivelor voastre, aștept cu drag emailul vostru la irinavochita@sportychoco.ro. Vă voi răspunde imediat cu sugestiile mele.
Enjoy!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: