Invitație la răsfăț

Torturi speciale pentru copii

tortul-teodorei-minnie-3-ani

Fie că sărbătoriți ziua copilului acasă, în familie, la restaurant sau la grădiniță, torturile speciale pentru copii Sportychoco sunt alegerea perfectă dacă doriți să vă răsfățați copilul cu deserturi fără zahăr, proaspete și sănătoase.

La Sportychoco puteți alege dintre următoarele tipuri de torturi, care sunt potrivite și pentru copiii care au mai puțin de 4 ani:

iepuras-anastasia

 

Torturi coapte

Cheesecake fără zahăr cu mascarpone și ricotta

Tort de morcovi cu cremă mascarpone

Tort de lămâie cu zmeură

Red Velvet cu vișine

Mousse de ciocolată albă

Tort de măr și caramel

Tort de mango, vanilie și cocos

 tort-masinuta

Raw Vegan

Tort de vanilie și fructe de pădure

Tort de lămâie cu afine

Mousse de portocale

tort_frozen

Pentru torturile din listă, comenzile se fac cu minim 4 zile în avans. Combinațiile sunt la alegerea clienților. Absolut toate torturile din listă se pot personaliza în funcție de preferințele copilului dumneavoastră. Așadar dacă optați pentru un tort mousse de portocale, vi-l putem personaliza de exemplu cu fructe de pădure și semințe de chia. Dacă aveți și alte preferințe, precum și decorațiuni speciale, vă rog să ne contactați cu minim 7 zile în avans.

tort-minioni

Toate torturile sunt realizate manual din ingrediente de înaltă calitate, proaspete, naturale, organice. Fără zahăr, fără conservanți, fără grăsimi hidrogenate, ulei de palmier, soia sau alte ingrediente dăunătoare organismului fragil al celor mici.

tortul-tyros

Pentru certificatul de conformitate, detalii și comenzi ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 155 224 sau pe email la comenzi@sportychoco.ro

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: