Invitație la răsfăț

Torturi speciale pentru copii

tortul-tyros

Fie că sărbătoriți ziua copilului acasă, în familie, la restaurant sau la grădiniță, torturile speciale pentru copii Sportychoco sunt alegerea perfectă dacă doriți să vă răsfățați copilul cu deserturi fără zahăr, proaspete și sănătoase.

La Sportychoco puteți alege dintre următoarele tipuri de torturi, care sunt potrivite și pentru copiii care au mai puțin de 4 ani:

tort mickey si minnie mouse

Raw Vegan

Tort de banane cu caramel

Tort cu cocos și căpșuni

Mousse de portocale

Torturi coapte

Cheesecake fără zahăr cu mascarpone și ricotta

Tort de morcovi cu cremă mascarpone

minnie mouse cheesecake

Pentru torturile din listă, comenzile se fac cu minim 4 zile în avans. Combinațiile sunt la alegerea clienților. Absolut toate torturile din listă se pot personaliza în funcție de preferințele copilului dumneavoastră. Așadar dacă optați pentru un tort mousse de portocale, vi-l putem personaliza de exemplu cu fructe de pădure și semințe de chia. Dacă aveți și alte preferințe, precum și decorațiuni speciale, vă rog să ne contactați cu minim 7 zile în avans.

Toate torturile sunt realizate manual din ingrediente de înaltă calitate, proaspete, naturale, organice. Fără zahăr, fără conservanți, fără grăsimi hidrogenate, ulei de palmier, soia sau alte ingrediente dăunătoare organismului fragil al celor mici.

Pentru certificatul de conformitate, detalii și comenzi ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 155 224 sau pe email la comenzi@sportychoco.ro

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: