Invitație la răsfăț

Din Atelier – noutățile săptămânii 26 – 31 ianuarie

tort cu ciocolata si nuci macadamia

În atelierul Sportychoco noutățile se țin lanț. Vă mulțumesc că alegeți Sportychoco pentru evenimentele importante din viața voastră.

tort raw vegan cu trufe de macadamia, vanilie, cocos si ciocolata

Săptămâna aceasta am pregătit tortul acesta special cu trufe. Este raw vegan cu blat de nuci macadamia, mousse de ciocolatăƒ, mousse de portocale și crustムde ciocolatăƒ. L-am decorat cu trufe de macadamia cu vanilie, portocale și cocos. M-am bucurat nespus când sărbătorita mi-a spus că nu va mai deschide frigiderul până la petrecere, pentru că de fiecare dată când îl privește mai servește câte o trufă.

Când am început Sportychoco mi-am dorit foarte tare să realizez deserturi sănătoase și spectaculoase, care să le concureze ca și aspect pe cele clasice.

tort raw vegan banane si caramel

Pentru aniversarea unui băiețel de un an am realizat tortul raw vegan de banane și caramel în varianta Mickey Mouse. Tortul acesta este foarte potrivit pentru copii cu alergii la caju. De asemenea nu am folosit deloc ciocolată sau unt de cacao, am ales pudra de roșcove.

Pentru aceeași aniversare am creat și brioșele cu cocos și banane. Am folosit făină de cocos, făină de ovăz, lapte de cocos, zahăr de cocos, unt de cocos și banane. Am decorat cu fructe proaspete.

briose sportychoco

M-am reîntors la o rețetă mai veche, rețeta mea de salam de biscuiți cu biscuiți din ovăz preparați de mine. De data aceasta am preparat salamul de biscuiți cu fistic. Zahărul de cocos, pudra de cacao raw, biscuiții de ovăz, ciocolata și fisticul se armoniează perfect în desertul acesta cremos și aromat.

salam de biscuiti cu fistic

Între timp am lucrat la colecția pentru Ziua Îndrăgostiților. Am creat în ediție limitată pentru luna februarie elixirul solid pentru masaj cu neroli și ulei de trandafir. Mai multe detalii despre elixirul pentru masaj și cum poate fi folosit găsiți aici.

hidratant solid pentru masaj

Iată și unul dintre torturile pentru Valentine’s Day:

tort cu ciocolata si nuci macadamia

Vă îmbrățișez,

Irina

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: