Tartă cu migdale, cremă de brânză și ciuperci
Prin rețetele pe care le creez, încerc să duc la un nivel superior conceptul de viață sănătoasă și de preparat raw vegan. Întotdeauna la practicile sănătoase încerc să adaug și frumusețe, pentru a-i oferi un motiv în plus consumatorului să se țină de acest stil de viață sănătos și a-l face să apeleze mai ușor și cu plăcere la aceste produse sănătoase. Consider că a consuma preparate raw vegane nu trebuie să fie plictisitor sau dificil, trebuie să fie o aventură culinară sofisticată și amuzantă.
Imaginea este un criteriu foarte important în plăcerea pe care o percepe consumatorul unui produs, pe lângă gust la orice preparat culinar contează și prezentarea, de aceea la Sportychoco mă diferențiez prin prezentare și combinarea ingredientelor într-un mod original. Alimentația sănătoasă trebuie să fie o delectare pentru simțuri și să ne fie ușor să o menținem pe termen lung, astfel încât menținerea sănății să devină o activitate plăcută.
Rețeta de tartă pe care v-o prezint astăzi este delicioasă și sofisticată, este un preparat cu care vă puteți impresiona invitații fără a fi, însă nevoiți să folosiți cuptorul sau să petreceți ore întregi în bucătărie.
Iată ce ingrediente vă sunt necesare:
Pentru crustă:
1 cup migdale decojite hidratate 3 ore
½ cup semințe de in
1 linguriță paprika
1 praf de sare roz de Himalaya
piper
Pentru crema de brânză de macadamia, am folosit rețeta aceasta.
Ciuperci marinate:
2 cups ciuperci champignon spălate și curățate
1/3 cup ulei de măsline
1/3 cup suc proaspăt de lămâie
5 lingurițe sos de soia kikoman
un vârf de cuțit de piper
1 linguriță miere crudă
Începeți cu marinarea ciupercilor. Amestecați într-un vas uleiul de măsline, sucul proaspăt de lămâie, mierea și sosul de soia. Turnați acest amestec peste ciuperci, amestecați și lăsați la marinat peste noapte, în frigider.
Procesați ingredientele pentru crustă în robotul de bucătărie echipat cu lama în S. Blendați până când obțineți un aluat lipicios. Puneți compoziția pentru blat în inele alimentare și tapetați în strat uniform pentru a avea un blat perfect și uniform. Puneți apoi un strat de cremă de brânză. Adăugați ciupercile marinate peste stratul de cremă de brânză. Introduceți la frigider pentru două ore. Scoateți tartele din inele, decorați și serviți.
Dacă nu țineți post și doriți să variați, puteți înlocui crema de brânză de nuci macadamia cu brânză mascarpone. De asemenea, puteți înlocui migdalele cu fistic.
Enjoy!
Lasă un răspuns