Cheesecake
Cheesecake-ul a fost o prăjitură populară în Grecia Antică. Rețeta a fost preluată apoi și de romani, o dată cu cucerirea Greciei. Astăzi, există sute de rețete diferite de cheesecake. Ingredientele sunt cele care fac diferența între un tip de cheesecake sau altul. Principalul ingredient din cheesecake este brânza, evident, iar câteva dintre cele mai utilizate tipuri de brânză sunt: ricotta, crema de brânză sau brânza de vaci. Eu ador combinația de ricotta și mascarpone.
Cheesecake-ul este unul dintre torturile mele favorite și l-am pregătit ori de câte ori am avut ocazia. Copt, raw vegan, cu mascarpone și ricotta, însă întotdeauna sofisticat și rafinat, pregătit să mulțumească cei mai exigenți invitați. L-am adaptat de fiecare dată cerințelor voastre. Este foarte apreciat de cei mici.
Iată câteva dintre cheesecake-urile pe care le-am pregătit pentru voi, de-a lungul timpului:
Cheesecake raw vegan
Cheesecake sofisticat cu mascarpone și ricotta
Cheesecake etajat pentru aniversarea unei fetițe de doi ani
Cheesecake Sporty Special în formă de Minnie Mouse
Mini Cheesecake
Cheesecake dantelat pentru petrecerea de Anul Nou
Cheesecake cu bergamotă
Cheesecake personalizat
Dacă vreți să preparați și voi acasă cheesecake vă recomand rețeta mea favorită – cheesecake fără zahăr cu mascarpone și ricotta.
Vă îmbrățișez,
Irina
Lasă un răspuns