Invitație la răsfăț

Cheesecake

Cheesecake

Cheesecake-ul a fost o prăjitură populară în Grecia Antică. Rețeta a fost preluată apoi și de romani, o dată cu cucerirea Greciei. Astăzi, există sute de rețete diferite de cheesecake. Ingredientele sunt cele care fac diferența între un tip de cheesecake sau altul. Principalul ingredient din cheesecake este brânza, evident, iar câteva dintre cele mai utilizate tipuri de brânză sunt: ricotta, crema de brânză sau brânza de vaci. Eu ador combinația de ricotta și mascarpone.

cheesecake

Cheesecake-ul este unul dintre torturile mele favorite și l-am pregătit ori de câte ori am avut ocazia. Copt, raw vegan, cu mascarpone și ricotta, însă întotdeauna sofisticat și rafinat, pregătit să mulțumească cei mai exigenți invitați. L-am adaptat de fiecare dată cerințelor voastre. Este foarte apreciat de cei mici.

Iată câteva dintre cheesecake-urile pe care le-am pregătit pentru voi, de-a lungul timpului:

Cheesecake raw vegan

cheesecake-raw-vegan-sportychoco.jpg
Cheesecake sofisticat cu mascarpone și ricotta

detalii cheesecake

Cheesecake etajat pentru aniversarea unei fetițe de doi ani

cheesecake copt cu ricotta si mascarpone

Cheesecake Sporty Special în formă de Minnie Mouse

cheesecake minnie mousse

minnie mouse cheesecake

Mini Cheesecake

minicheesecake cu ricotta si mascarpone

Cheesecake dantelat pentru petrecerea de Anul Nou

cheesecake sportychoco

Cheesecake cu bergamotă

cheesecake cu bergamota

Cheesecake personalizat

cheesecake

cheesecake dantelat

Dacă vreți să preparați și voi acasă cheesecake vă recomand rețeta mea favorită – cheesecake fără zahăr cu mascarpone și ricotta.   

cheesecake

Vă îmbrățișez,
Irina

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: