Inimioare cu morcovi și migdale
Astăzi am reinterpretat una dintre rețetele mele favorite și am creat aceste inimioare cu morcovi și migdale. Sunt delicioase, energizante și sățioase. Le puteți pregăti și pe post de gustare pentru cei mici sau pentru pachețelul pentru școală sau grădiniță.
Aveți nevoie de:
1 cup fulgi bio de hrișcă
2 cup migdale crude
1 cup morcovi fierți
4 linguri de sirop de agave crud organic
4 linguri unt de cocos crud organic
fulgi de migdale pentru ornat
Puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și mărunțiți până când obțineți o textură cremoasă. Compoziția rezultată turnați-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presați fulgi de migdale pe deasupra și coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute. Aveți grijă să nu ardeți compoziția. Când scoateți din cuptor lăsați compoziția să se răcească, pentru că altfel este sfărâmicioasă. Dacă aveți suficientă răbdare lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi puneți la frigider. Scoateți din forme atunci când compoziția este complet răcită.
2 cup migdale crude
1 cup morcovi fierți
4 linguri de sirop de agave crud organic
4 linguri unt de cocos crud organic
fulgi de migdale pentru ornat
Puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și mărunțiți până când obțineți o textură cremoasă. Compoziția rezultată turnați-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presați fulgi de migdale pe deasupra și coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute. Aveți grijă să nu ardeți compoziția. Când scoateți din cuptor lăsați compoziția să se răcească, pentru că altfel este sfărâmicioasă. Dacă aveți suficientă răbdare lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi puneți la frigider. Scoateți din forme atunci când compoziția este complet răcită.
Enjoy!
2 Responses to “Inimioare cu morcovi și migdale”
cat inseamna in grame 1 cup?
Puteti folosi si o ceasca pentru a masura corect cantitatile sau puteti converti cups in grame utilizand convertorul de aici.