Invitație la răsfăț

Gomaj cu fenicul

Am creat acest exfloliant delicat pentru tenul sensibil, in special pentru pielea uscata si calmarea pielii iritate. Feniculul este un foarte bun antirid si are o actiune antiseptica si antiinflamatoare.

Gomajul din imagine contine seminte de fenicul macinate, ulei esential de fenicul si pudra de ovaz. Curata foarte bine porii si destreseaza pielea. Feniculul si uleiul esential de fenicul patrund in piele, stimuland circulatia sangelui si eliberand toxinele din organism. Pulberea de ovaz îndepărtează celulele moarte şi iritaţiile, lăsând în urmă o piele fina şi hidratata. Acest gomaj previne uscarea pielii, datorita polizaharidelor continute de ovaz. Grasimile si proteinele continute in ovaz si in semintele de fenicul asigura hidratarea pielii si creaza o bariera impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator. 

Pielea devine mai elastica si mai ferma in urma folosirii acestui gomaj.

Se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu miere si apa calduta, pana capata consistenta unei paste si se aplica pe ten. Se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste. Se recomanda utilizarea alaturi de lotiunea tonica cu fenicul, pentru un pronuntat efect antirid.

 Produsele sunt disponibile in magazinul meu.

2 Responses to “Gomaj cu fenicul”

  1. Natalia

    Buna Irina,

    Iti multumesc pentru aceste informatii pe care le impartasesti si iti multumesc si pentru sapunelul pentru piele sensibila pe care l-am cumparat de la tine la targ. Este extraordinar, nu usuca si nu irita pielea!

    Cu drag,
    Natalia

    Răspunde
    • sportychoco

      Iti multumesc pentru aprecieri, Natalia! Ma bucur ca iti place sapunul. Acesta este si preferatul meu;in special cand sunt pe graba si nu mai am timp sa folosesc o crema dupa dus. pupici!

      Răspunde

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: