Invitație la răsfăț

Coffee Touch pentru piele de diva

Micul dejun de astazi:

 

Omleta de albusuri cu legume(spanac, broccoli, praz, rosie, sare, piper, oregano, ulei de masline) – un combustibil excelent inainte de antrenament.

 La antrenamentul de astazi l-am avut partener pe Dragos. Astazi nu a mers la sala si s-a antrenat impreuna cu mine in studioul nostru de fitness. Am avut mai multa energie cu un asa partener…. Si-n plus m-am bucurat ca am petrecut impreuna 4 ore dimineata. V-am spus ca mai nou ma trezesc la 6 in fiecare dimineata si sunt muuult mai productiva.

 Am avut timp sa realizez si sa testez un produs nou nout, de care sunt foarte multumita: crema anticelulitica de vara – Coffee Touch.

 Coffee Touch imbina toate calitatile unei creme anticelulitice eficiente cu textura lejera a unei creme de vara, care se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme pe haine. Este usor de folosit la sala sau la birou.

 Contine unt de cacao crud organic, unt de sheea nerafinat organic, unt de cocos crud organic, ulei de migdale dulci si ulei de susan alb crud, organic. La acestea am adaugat ulei de cafea, preparat de mine dupa reteta de aici. Am folosit cafea verde cruda organica, pe care am cumparat-o de la Monkaff.

 Datorita ingredientelor atent alese, Coffee Touch este potrivita si pentru persoanele cu piele sensibila sau fragilitate capilara.

  Si pentru ca e mai dificil sa scapam de celulita care se află pe zone cu vergeturi, am imbogatit crema cu ulei de morcov, ulei de sunatoare si ulei de galbenele pentru refacerea tesutului cutanat, de pe zonele afectate.

 La aceste ingrediente am adaugat uleiuri esentiale si am creat trei variante, pentru a multumi mai multe gusturi. Astfel puteti alege dintre

 ienupar, lavanda si rozmarin

 coriandru, scortisoara, cuisoare, lamaie si melissa.

 scortisoara, salvie si trandafiri

 Coffee Touch este revigoranta. Stimuleaza microcirculatia locala. Utilizand-o regulat reduceti aspectul de coaja de portocala, iar pielea devine mai ferma.

 Se aplica zilnic dimineata si seara pe zonele cu probleme (fese, coapse, abdomen, solduri, etc.), masandu-se cu miscari circulare si in sens ascendent.

 De astazi o puteti achizitiona din magazin.

Pentru un efect pronuntat recomand utilizarea acestei creme impreuna cu gomajul anticelulitic SportyChoco. Daca va hidratati optim, aveti grija ce mancati si faceti si putina miscare, veti impresiona cu niste picioare de diva.

 Nu uitati ca va pot personaliza orice produs va place din magazin, fara nici un cost suplimentar. Asa ca daca va doriti alte arome, alte texturi, alte gramaje, sau pur si simplu un produs special creat pentru voi, nu mai stati pe ganduri! Scrieti-mi la sportychoco@gmail.com si spuneti-mi ce va doriti.

 Va doresc un weekend insorit! 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: