Invitație la răsfăț

Sporty Almond

Demachiant cu ulei de migdale dulci. Bland. Hidratant. Pentru pielea fragila si delicata.

 Foarte potrivit pentru zilele de vara. Nu este gras, nu incarca pielea. Curata delicat, catifeleaza si hidrateaza. 

Contine ulei de migdale dulci organic, presat la rece, ulei de samburi de pruna organic, presat la rece, apa florala de tei, ceara de albine ecologica. 

Uleiul de migdale dulci previne imbatranirea pielii si netezeste ridurile. Inlatura foarte bine machiajul, chiar si rimelul rezistent la apa. Acest ulei este foarte potrivit pentru persoanele cu pielea sensibila predispuse la eruptii cutanate, deoarece nu cauzeaza eruptii cutanate. Hraneste pielea si o catifeleaza. Estompeaza cearcanele.

 Uleiul de samburi de pruna are un miros apetisant. Este emolient, hraneste pielea si previne deshidratarea, uscarea acesteia. Este antioxidant prin continutul bogat de vitamina E, limiteaza efectele timpului. Este foarte potrivit pentru pielea matura, sensibila si uscata.

 Apa florala de tei este delicata. Are proprietati calmante, aducand stralucire pielii. Este ideala pentru pielea sensibila.   

Ceara de albine confera pielii suplete si catifelare, avand o actiune restructuranta recunoscuta din toate timpurile.

Sporty Almond miroase delicios a migdale, ma duce cu gandul la bomboanele cu martipan….

 Se pastreaza intr-un loc ferit de lumina si caldura.

 Este foarte spornic. Va va ajunge cel putin o luna. Nu irita ochii. Nu contine parfum sau conservanti. Nu irita pielea. Nu veti experimenta senzatiile de arsura pe care probabil le-ati mai intalnit pana acum la unele demachiante.

 Il gasiti aici.

 Este disponibil in noile ambalaje organice, reciclabile, fara bisfenol sau ftalati. Se aplica usor. Este usor de transportat in geanta.Si credeti-ma este un rasfat pentru piele. De multe ori, dupa ce ma demachiez cu el, nu mai folosesc crema hidratanta, pentru ca nu mai este nevoie.

 Mi-am pus deja unul deoparte. 

V-am pupat! It’s lunch time. Intentionez sa ma rasfat cu ceva delicios…..

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: