Invitație la răsfăț

Rebranding

După cum vă spuneam am continuat procesul de rebranding început. Am crescut în ultimii ani și am vrut să vă ofer produse și servicii perfecte.

Pe baza experienței și a feedbackului primit de la voi am schimbat și am îmbunătățit tot ce era necesar atât online cât și pe partea de print. Am schimbat toate hăinuțele care ne-au rămas mici o dată cu creșterea accelerată :)

Am păstrat produsele cele mai apreciate de până acum. Am îmbunătățit formulele existente cu ingrediente noi minunate și nutritive pe care le-am descoperit pe parcurs și ale căror rezultate m-au uimit – uleiul de moringa, uleiul de buriti, uleiul de borago, mierea de manuka, uleiul de smochină de barbaria. Vă voi vorbi despre fiecare în parte aici.

Am creat și produse noi. Am schimbat ambalajele acolo unde era necesar. Am adus ambalaje noi pentru pachetele cadou. Filosofia din spatele produselor a rămas însă neschimbată. Toate produsele se manufacturează tot manual din ingrediente organice comestibile, atât linia de beauty cât și cea de food, în serie mică, la comandă, personalizate după cerințele dumneavoastră. Ca de obicei vă stau la dispoziție pentru cerințe și sugestii.

Am schimbat și cărțile de vizită. Cum vi se par? Eu le ador, sunt DIVINE, iar calitatea hârtiei și a printului sunt impecabile!!!

carti de vizita irina vochita

Ah și asta nu e tot. Nu mă opresc aici. Mai am câteva surprize pentru voi, pe care vi le voi divulga la momentul potrivit.

În perioada 14 august – 1 septembrie voi avea o mică vacanță. Ne reauzim cu noutăți după 2 septembrie. Până atunci aștept feedbackul vostru.

Vă îmbrățișez cu drag și vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături până acum!

Irina

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: