Invitație la răsfăț

Uleiul de buriti şi o reţetă pentru o piele luminoasă şi preţioasă

ulei de buriti sportychoco

Uleiul de buriti este un ulei special şi preţios, de o frumoasă culoare portocalie, foarte bogat în carotenoide, vitamina E şi antioxidanţi. Acesta protejează pielea împotriva îmbătrânirii şi îi conferă o culoare spectaculoasă.

Uleiul de buriti este bogat în vitaminele A, C şi E. Datorită antioxidanţilor, acesta are o capacitate incredibilă de a hrăni şi a hidrata pielea în profunzime. Acest ulei pretios reface echilibrul pielii deshidratate, lipsite de umiditate. De asemenea posedă un factor de protecţie solară natural.

Este un ulei potrivit să-l încorporaţi în cremele cu protecţie solară, cele autobronzante sau cele pentru prelungirea bronzului. Atenţie la cantităţi. Fiind bogat în carotenoizi pătează hainele, aşadar nu îl folosiţi ca atare, ci diluat în proporţie de 10% ulei de buriti, 90% celelalte uleiuri.

Uleiul de buriti are beneficii extraordinare şi pentru părul uscat şi vopsit. Îl hidratează şi îi redă strălucirea. De asemenea protejează părul de efectele dăunătoare ale razelor solare.

SONY DSC

Astăzi vă prezint reţeta mea preferată de ulei iluminator şi prelungitor de bronz. Acest elixir este potrivit atât pentru faţă cât şi pentru corp.

 

 

Atunci când achiziţionaţi uleiurile pentru preparatele cosmetice, vă recomand să le alegeţi pe cele organice, presate la rece, pentru a putea să beneficiaţi din plin de proprietăţile lor.

Enjoy!

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: