Invitație la răsfăț

Sportychoco – patru ani online

tort raw vegan sportychoco

Astăzi, Sportychoco a împlinit patru ani. Patru ani minunați online alături de voi. Patru ani oficial, pentru că aventura raw vegan a început cu cinci ani în urmă, însă a mai durat un an până mi-am făcut curaj să vă scriu şi să creez blogul. Îmi amintesc şi acum emoţiile şi entuziasmul cu care am pregătit prima postare. Vă mulțumesc că sunteti alături de mine. Vă multumesc că alegeți Sportychoco pentru evenimentele importante din viața voastră.

Sunt fericită că am ales să fac ceea ce îmi place şi că pot să împărtăşesc toate astea cu voi aici, la Sportychoco. Mă bucur că pot aduce schimbări pozitive în stilul vostru de viaţă. Sunt fericită când vă inspir prin articolele pe care le public şi prin workshopurile pe care le organizez. Feedbackul şi dorinţele voastre îmi dau energie să continui călătoria Sportychoco, să mă specializez, să mă documentez mai mult, să experimentez şi să creez mereu ceva nou pentru voi. Nu vă pot descrie în cuvinte cât de fericită sunt când mă recunoaşteţi pe stradă şi vă opriţi să mă salutaţi sau mă contactaţi să îmi cereţi un sfat, o părere sau o idee.

tort raw vegan sportychoco

Nu încetaţi niciodată să învăţaţi şi să visaţi, să citiţi şi să faceţi sport. Aveţi grijă să fiţi mai buni, mai pregătiţi decât aţi fost cu o zi înainte. Fiţi perseverenţi şi nu vă pierdeţi entuziasmul. Fiţi cine vă place cel mai mult să fiţi fără să vreţi să impresionaţi pe nimeni. Pentru a reuşi orice vă propuneţi aveţi nevoie doar de curaj, dorinţă şi gândire logică. Nu uitaţi că totul se întâmplă în creier, iar singurele limite pe care le aveţi sunt cele pe care vi le stabiliţi singuri.

Vă îmbrăţişez,

Irina

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: