Invitație la răsfăț

Februarie

tort caju

Dragii mei nu-mi amintesc cum a trecut luna februarie. A zburat atat de repede timpul….

Am pregatit torturi care mai de care mai mari, mai aspectuoase si mai gustoase.

M-am antrenat intens. 

Doar trebuie sa fiu in forma maxima pentru prezentarea de fitness pe care o voi sustine pe 25 martie la Targul Raw Generation. Pentru cei interesati de sport si alimentatie sanatoasa, care vor sa afle tips&tricks despre cum pot fi intr-o forma de zile mari, va astept acolo. Gasiti mai multe detalii la Ligia Pop.

Apropo de targ, mai este fix o luna pana la targul Raw Generation. Am inceput in forta pregatirile. Va spuneam ca voi avea acolo un stand de 30mp plin cu bunatati alese. Voi lansa produse noi, voi avea ambalaje noi atat la dulciuri cat si la cosmetice. Si voi avea acolo un salon de frumusete. Va astept cu drag sa testati produsele!

Va tin la curent cu noutatile pe blog. Vor fi ceva schimbari si in magazin, ma reorganizez. Nu voi mai putea lua comenzi in aceasta perioada, de dinaintea targului, insa pentru comenzi speciale, dati-mi un mail sa vedem cum va ajut.

Sunt acum intr-o pauza de creatie. Vreau sa imi adun ideile si sa le dau viata! Va voi scrie insa mai mult pe blog si va voi arata si poze! Imi place atat de mult sa scriu, insa fiind un singur om cu atatea proiecte: dulciuri, catering, cosmetice, antrenamente personalizate, nu stiu ce sa fac mai intai. A si desigur iubita, am uitat ca mai ma ocup si de jumatatea mea, Dragos, pe care sincera sa fiu l-am cam neglijat in ultima perioada.

Pe 1 martie este ziua noastra, implinim 6 ani de cand suntem impreuna!

Sper sa imi treaca si raceala pana atunci, am uitat sa va spun ca am fost foarte racita, am avut febra 40!

Va imbratisez si va promit ca ne vedem mai des pe blog in aceasta perioada!

 

2 Responses to “Februarie”

  1. Mihaela Zaharia

    Buna! In primul rand, La multi ani! Sa descoperiti continuu noi metode de a va iubi.
    Crezi ca e potrivit sa ma inscriu la workshop-ul tau de la targul Raw Generation “14:00 — Antrenor Fitness, Irina Vochita — “Curs teoretic si practic, Raw food si sportul”. Taxa de intrare 7 lei. Participantii vor avea parte de o surpriza”
    si cu fetita mea de 7 ani? Eu nu stiu cat dureaza si in ce consta …
    Merci, Mihaela Zaharia

    Răspunde
    • sweet irina

      Buna Mihaela!Iti multumesc pentru urari. Te poti inscrie si cu fetita ta, daca nu se plictiseste… Cursul va dura o ora si voi vorbi despre sport si alimentatie, in special sportul si alimentatia raw vegana. Ce tipuri de antrenament putem sustine pe acest tip de alimentatie, ce e cel mai bine sa mancam, cum ne punem in forma. Si multe altele. Te astept acolo!!

      Răspunde

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: