Invitație la răsfăț

Sporty News – Noutati din laborator

Desi mai am doua zile pana la vacanta nu am putut sta departe de laborator

Ieri am avut o zi mai libera si am petrecut-o in familie, cu sora mea si Dragos. Le-am pregatit bunatati…

 

Toate celelalte zile mi le-am petrecut in laboratorul meu, unde am creat produse noi pentru voi.

 Va amintiti cel mai bun deodorant? Am realizat acum si o varianta pentru vara – Superbriosa cu Ylang Ylang. Am pastrat formula de baza a Superbriosei, pentru ca eram supermultumita de ea atat eu cat si clientele. De Dragos nu mai zic… La aceasta formula am adaugat esenta de vanilie homemade, un aliat de nadejde in inlaturarea mirosurilor neplacute, datorita continutului de alcool. Am preparat aceasta esenta dupa reteta de aici. Am adaugat si oxid de zinc, pentru ca ajuta la pastrarea sanatoasa a pielii. Acesta ajuta si in procesul de vindecare a ranilor, prin urmare puteti aplica deodorantul, chiar si pe pielea proaspat epilata. Oxidul de zinc imblanzeste efectul bicarbonatului si al alcoolului asupra pielii. Am inmiresmat Superbriosa cu ulei esential de Ylang Ylang pentru ca ii ador mirosul in ultima perioada. Este relaxant, inlatura anxietatea si depresia.

 Tutti Cuti – balsam pentru buze si cuticule. Aceasta este un must have in geanta oricarei doamne care se respecta. Inmoaie si catifeleaza buzele si cuticulele. Contine unt de avocado, unt de shea, ulei de migdale dulci, ceara de albine, uleiuri esentiale.
Se aplica cat de des o cer buzele sau cuticulele pentru un look fantastic.
Se aplica prin masare, pana cand este absorbit. Poate fi folosit si pentru repararea coatelor uscate sau a genunchilor.

 Baby Cream – crema hidratanta pentru bebelusi. Contine doar doua ingrediente:unt de cocos raw organic si ceara de albine ecologica.
Aceasta este o crema delicata potrivita pentru pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor. Poate fi aplicata atat pe fata cat si pe corp. Nu este toxica daca este ingerata. Baby Cream poate fi folosita si de mamicile cu piele sensibila atat pentru fata cat si pentru corp.
Miroase discret a nuca de cocos naturala, proaspata. Nu au fost folosite uleiuri esentiale in realizarea acestei creme. Untul de cocos este comestibil organic si crud(raw). Inmoaie si catifeleaza pielea, trateaza iritatiile. 

  Soft Cream – crema de maini cu textura lejera de vara. Se absoarbe rapid in piele. Mainile nu raman uleioase, dupa folosirea acestei creme, deoarece am folosit numai uleiuri care se patrund rapid in piele. Am amestecat uleiul de susan crud ecologic, cu uleiul de migdale dulci, cu untul de cacao organic nerafinat si cu ceara de albine. Am creat astfel o crema lejera de vara, care se absoarbe rapid si nu lasa mainile grase.
Rum Chocolate – lapte demachiant cu rom si ciocolata – un deliciu, un adevarat rasfat pentru piele. Curata pielea in profunzime, nu o usuca, nu o agreseaza. Este potrivit pentru toate tipurile de ten. Contine unt de shea, ceara de albine, ulei de migdale dulci, ulei de susan, ciocolata raw, esenta de rom.

 Toate produsele sunt disponibile in magazinul SportyChoco.

 Cand ma voi intoarce din vacanta, imi voi aduce “hainute noi” atat pentru cosmetice cat si pentru dulciurile si delicatesele pe care le pregatesc. Am gasit, dupa indelungi cautari niste ambalaje exact pe gustul meu. Voi lansa o noua gama SportyChoco si muuuuuulte produse noi…

 Fug sa pregatesc dulciuri si delicatese pentru magazin!

 V-am pupat!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: