Invitație la răsfăț

Shake de vara supersimplu

Dupa antrenamentul pe care l-am facut astazi cu Dragos, in studioul nostru l-am rasfatat cu un shake cremos si racoros.

 Am folosit:

 o banana congelata

un pahar de lapte de cocos

pastaie de vanilie(folositi doar miezul)

o lingurita seminte de chia

o lingurita de cacao(optional)

 Banana congelata se obtine astfel: luati o banana bine coapta. Inlaturati-i coaja. Taiati-o felii. Introduceti-o in punguta si pastrati-o la congelator peste noapte. Dimineata va fi numai buna de blendat in shake.

 Laptele de cocos il gasiti de cumparat de-a gata la Naturalia sau Kilife. Cititi insa cu atentie eticheta si evitati-l pe cel care contine conservanti sau ingrediente necunoscute, greu pronuntabile. Daca aveti timp va puteti prepara chiar voi laptele de cocos din pulpa de cocos si apa, dupa reteta de aici.  

 Blendati toate ingredientele de mai sus si veti avea un shake cremos si racoros. Eu l-am decorat cu seminte de chia si cacao nibs(au la casa rawz).

 Semintele de chia sunt preferatele mele si nu-mi lipsesc niciodata din camara cu provizii. Pentru ca pe langa faptul ca sunt delicioase au si beneficii importante pentru organism. Amanunte aici. Eu le prefer in special, datorita capacitatii lor de a mentine corpul hidratat pe durata zilei.

Va puteti personaliza acest shake in functie de preferinte. Sau il puteti transforma intr-o delicioasa si cremoasa inghetata daca il introduceti la congelator pentru doua ore.

  Enjoy!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: