Invitație la răsfăț

Spicy Truffles

poze trufe 022

Am preparat aceste trufe delicioase pentru prietena mea, Alexandra Postelnicu. Cand s-a intors din Statele Unite mi-a adus o cutie cu ciocolatelele ei preferate, trufe raw cu maca si goji berries. Mi-a marturisit ca sunt trufele ei preferate. Cum pe cutie erau trecute si ingredientele, nu mi-a fost greu sa le reproduc. Iata ce a iesit:

Si o poza cu sectiunea:

Sunt foarte simplu de realizat si incredibil de gustoase. Vor fi pe placul celor care prefera aromele indraznete si combinatia dintre dulce si picant. Datorita continutului de maca sunt si foarte energizante.

Am folosit:

1 cup pasta de curmale(curmale hidratate si macinate in prealabil)
½ cup unt de cocos raw organic
½ pudra de cacao raw
½ cup sirop de agave
¼ cup pudra de maca
2 linguri spirulina
1/3 cup goji berries
cacao nibs
un varf de lingurita piper cayenne
un varf de lingurita sare de mare
o lingurita ghimbir pudra
½ lingurita scortisoara pudra

Se pun toate ingredientele, mai putin goji berries si cacao nibs in robotul de bucatarie echipat cu lama in “S”. Se blendeaza bine pana rezulta o compozitie omogena. Adaugam goji berries si pulsam cateva secunde. Scoatem compozitia, formam bombonele cu mana si le tavalim prin cacao nibs.Yumy! Sunt delicioase si energizante.

Fug la antrenament acum. De doua luni am in grija si un client mai special de a carui dieta si program de antrenament trebuie sa ma ocup mai indeaproape pentru ca vara viitoare vrea sa fie posesorul unui abdomen perfect! Pf, avem ceva de munca. Va voi povesti pe viitor despre implicatiile unui asemenea ideal.

Va pup mult!

3 Responses to “Spicy Truffles”

  1. Laura

    Felicitari! Nu doar pentru retete, ci pentru ceea ce faci, esti un om frumos! :)
    Te rog spune-mi ce robot de bucatarie folosesti.

    Răspunde
    • sweet irina

      Buna Laura,

      Iti multumesc pentru aprecieri!Ca robot de bucatarie eu folosesc un Moulinex Masterchef 5000. Este senzational. Sunt foarte incantata de el.
      Te imbratisez cu drag!

      Răspunde

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: