Invitație la răsfăț

Sporty Minisandwich

Gustarea mea preferata – Banana, unt de migdale, seminte de chia, cacao nibs. Yum Yum!! SportyChoco’s favourite snack!!!

Minisandwich-uri. Delicioase. Pline cu nutrienti. Ideale ca mic dejun sau ca gustare dupa antrenament. Sau pur si simplu atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun. 

Consumata dupa antrenament aceasta gustare accelereaza sistemul imunitar si ne ajuta sa construim muschi. 

Untul de migdale raw organic de la SportyChoco, evident.  

Semintele de chia si cacao nibs – de la casa Rawz.

Bananele se gasesc cam peste tot. Hihi. Aveti de grija sa luati una foarte bine coapta. Este mult mai dulce si mai aromata.

Decojiti banana si taiati-o felii. Ungeti-o cu unt de migdale, in strat cat de gros va place. Presarati seminte de chia si cacao nibs. Deasupra puteti adauga alta felie de banana si fixati cu scobitoare. Sau va puteti rezuma la o singura felie de banana….Superyumy! Si mai ales se prepara foarte rapid.

 In untul de migdale va puteti adauga vanilie, pudra de mesquite, scortisoara, cacao, sirop de agave sau orice altceva va mai place, pentru a savura o gustare personalizata.  

  

Daca va place painea puteti praji o felie de paine integrala, o ungeti cu un unt de migdale delicios, organic, fara conservanti. Presarati apoi seminte de chia, asezati deasupra feliile de banana si presarati cacao nibs. Si serviti. Eu asa prepar pentru Dragos. Ii fac doua astfel de sandwich-uri, pentru a le savura dupa antrenamentul de forta. Fiecare sandwich contine doar o singura felie de paine.

Eu insa prefer prima varianta: banana, unt de migdale, seminte de chia si cacao nibs. Delicios. 

Untul de migdale – este bogat in calciu, magneziu si potasiu. Intareste oasele si ajuta in buna functionare a muschilor si a nervilor, facandu-l ideal pentru atleti. De asemenea, migdalele sunt cea mai buna sursa de vitamina E. Intarescsistemul imunitar si ajuta in prevenirea bolilor de inima si a cancerului.

Banana – supranumita si “fructul fericirii” contine cantitati impresionante de potasiu, fier, importante vitamine si minerale. Mai multe amanunte aici.

Semintele de chia – sunt delicioase si au importante beneficii asupra organismului. Au capacitatea de a mentine organismul hidratat pe durata intregii zile.

Cacao nibs – sfaramatura din boabele de cacao contin magneziu, sulf, antioxidanti, enzime. Mai multe aici.   

 Enjoy!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: