Ingrediente
Limonadă de goji cu ghimbir
Ador fructele goji. Sunt delicioase și energizante. Am preparat cu ele nenumărate deserturi, însă astăzi vă recomand o rețetă de limonadă, pe care o puteți încerca…Ați încercat florile comestibile?
In gastronomie, florile comestibile sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri – în epoca romană, în gastronomia chineză, în Orientul mijlociu și în cultura indiană.…Gama de produse organice din cocos de la Dr.Goerg
Am primit de la Anna Ghica gama de produse organice din cocos de la Dr.Goerg – ulei de cocos, unt de cocos (piure de pulpa de cocos),…Beneficiile păstăilor de edamame
V-am prezentat ieri o salată cu edamame, aşa că astăzi, la cererea voastră vă prezint pe scurt câteva beneficii ale acestor păstăi delicioase. Păstăile de edamame…Uleiul de buriti şi o reţetă pentru o piele luminoasă şi preţioasă
Uleiul de buriti este un ulei special şi preţios, de o frumoasă culoare portocalie, foarte bogat în carotenoide, vitamina E şi antioxidanţi. Acesta protejează pielea împotriva…Beneficiile apei de cocos
Vreau să vă vorbesc astăzi despre unul dintre ingredientele pe care l-am folosit intens şi de care am fost încântată în ultimul timp – apa de…Unturi şi uleiuri exotice
Uleiul de cocos Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietăţile sale naturale anti – bacteriene , anti – fungice şi anti – microbiene , datorită conţinutului…Uleiul de cocos şi regenerarea sprâncenelor
Uleiul de cocos este uleiul pe care îl îndrăgesc cel mai mult. Este uleiul de care nu mă pot dezlipi, iar dacă aş fi nevoită să…