Invitație la răsfăț

Special pentru tine by SportyChoco

IMG_8517

……raw sweet, unicat, gourmet si fit!

Asa pot fi descrise in cateva cuvinte bunatatile pe care le pregatesc pentru evenimente.

Toata luna octombrie am fost foarte ocupata cu crearea unor astfel de preparate delicioase si raw pentru diverse evenimente, de aceea am fost atat de “scumpa” la vedere…. SportyChoco a furnizat catering Raw pentru resorturi si aniversari.

Am pregatit bunatati raw pentru Insieme Grand Resort, cu ocazia deschiderii “Centrului de Buna-Stare si Rezidenta Privata Insieme”. Nu stiam ca exista un astfel de resort in Romania si mai ales ca ofera la pachet o gama variata de servicii pentru cei preocupati de un stil de viata sanatos si tot ce include acest stil – de la socializare si relatii interpersonale pana la alimentatie sanatoasa si activitati recreative. Practic, prin acest proiect Insieme Grand Resort ofera celor interesati un nou stil de viata, o a doua casa. Toate personalizate si mulate pe nevoile fiecaruia.

Resortul este de-a dreptul superb, situat pe un domeniu intr-un loc pitoresc, satul Pitaru, satul natal al pictorului Nicolae Grigorescu, la doar 40 km de Bucuresti.

Am mai pregatit cateva torturi raw, prajiturele si mancare raw, pentru cateva aniversari, cu cate 30 de invitati. Pff, am deshidratat ceva bunatati….Ma gandesc deja sa-mi achizitionez un deshidrator mai mare pentru ca cel pe care il am acum nu mai face fata.

Luna aceasta voi pregati bomboane raw, organice si unicat pentru cel mai mare bal de caritate al anului: Edelwiess, Balul de Caritate Hospice Casa Sperantei. Balul are loc pe 19 noiembrie la Radissson Blue, in Bucuresti. Voi pregati cateva cutiute cu trufe raw, rafinate, potrivite pentru un astfel de eveniment. De-abia astept!

Si cateva poze cu bunatatile pe care le-am realizat:


Daca organizati o petrecere sau un eveniment si aveti nevoie de dulciuri, torturi, mancare gourmet, fit, deosebita, cu care sa impresionati invitatii dati-mi un mail la irinavochita@sportychoco.ro si stabilim impreuna detaliile.

Imbratisari!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: