Rasfat delicios
Astazi m-am trezit hotarata sa-mi rasfat jumatatea cu aceasta tarta energizanta. Daca vremea nu tine cu noi, m-am gandit sa ne incalzim si sa ne inveselim cu o tarta! Raw vegana, cu unt de migdale, ciocolata si capsuni. La sfarsit de saptamana am gasit capsuni proaspete in piata. Unt de migdale aveam pregatit, Sportychoco, evident, asa ca m-am pus pe treaba.
Pentru blat am folosit
200 gr migdale crude – piata matache 38-40 ron pe kg
Pentru crema – 400 gr caju crud hidratat, 2 linguri de unt de cocos crud organic, 50 gr cacao cruda organica, vanilie de bourbon, miere cruda, 2 linguri unt de migdale crud organic. Pentru decor si servire 100 grame de capsuni si sirop de yacon.
Pentru blat am procesat migdalele crude, in robotul de bucatarie echipat cu lama in S. Le-am amestecat apoi cu miere si o lingura de unt de cocos crud organic. Am pregatit o forma de tarta, inimioara bineinteles, pe care am achizitionat-o de la kitchen shop, din mall Baneasa. Am intins compozitia blatului in forma si am presat. Am pus apoi un strat delicios si aromat de unt de migdale crud si am introdus la frigider. Intre timp am preparat ciocolata. Din caju hidratat, unt de cocos crud organic, miere cruda, cacao organica cruda. Am adaugat si doua linguri de unt de migdale. Am blendat bine. Am adaugat si miez de pastaie de vanilie. Am turnat aceasta compozitie peste blat. Am introdus tarta pentru o ora la congelator. La final am presarat pe deasupra capsunile spalate si taiate. Yumy! La servire, am presarat sirop de yacon pe felie. Un rasfat delicios pentru un inceput de saptamana excelent!!
Va imbratisez si va doresc o saptamana minunata!
Lasă un răspuns