Invitație la răsfăț

Uleiul de cocos şi regenerarea sprâncenelor

unt de cocos

Uleiul de cocos este uleiul pe care îl îndrăgesc cel mai mult. Este uleiul de care nu mă pot dezlipi, iar dacă aş fi nevoită să aleg un singur produs pentru rutina de beauty, l-aş alege pe el. Este foarte versatil şi are nenumărate beneficii.

Despre beneficiile uleiului de cocos am mai citit şi probabil aţi citit şi voi, însă până de curând nu ştiam că este benefic pentru regenerarea sprâncenelor. Sprâncenele sunt un subiect delicat pentru toate doamnele şi cred că fiecare dintre noi am avut probleme legate de acest subiect la un moment dat, de-a lungul existenţei.

De când am început rutina de îngrijire a sprâncenelor seara, rezultatele nu au întârziat să apară şi sunt minunate. După ce îmi curăţ şi îmi demachiez tenul înainte de culcare folosesc o perie specială pentru sprâncene pe care o înmoi în ulei de cocos şi aplic pe sprâncene, în special pe zonele, unde sprâncele sunt mai rare, ştiţi voi zonele cu probleme. Am respectat rutina asta timp de o lună şi am observat că sprâncele au început să devină mai dese, iar părul a început să îmi crească inclusiv în zonele în care păreau să nu mai crească niciodată. Am avut rezultate vizibile chiar la o săptămână de la folosire.

SONY DSC

Pe piaţă există foarte multe produse pentru regenerarea genelor şi a sprâncenelor, dar din păcate sunt pline de substanţe chimice nocive. Unele dintre ele au fost chiar interzise din cauza efectelor secundare, inclusiv posibila orbire. Probabil sunteţi familiarizate cu zicala “Suferă baba la frumuseţe” însă cei care au spus-o nu cred că ne sfătuiau să ne riscăm vederea de dragul frumuseţii. Am încercat şi eu câteva produse, acum mulţi ani, înainte de a descoperi cosmeticele naturale, însă vă spun sincer că rezultatele pe care le am de la folosirea uleiului de cocos sunt net superioare alternativelor chimice. Iar cea mai bună parte este că uleiul de cocos este în totalitate natural şi nu are nici un efect advers.

Dacă vreţi să vă bucuraţi din plin de beneficiile uleiului de cocos, atenţie, atunci când îl cumpăraţi optaţi pentru cel virgin, organic, presat la rece, ambalat în borcan din sticlă. Alegând uleiuri ambalate în recipiente din sticlă este mai bine atât pentru mediu cât şi pentru voi, pentru că nu vă veţi expune acelor chimicale eliberate de recipientele de plastic în ulei.

Uleiul crud organic de cocos îl folosesc din plin în produsele Sportychoco şi l-am încorporat şi în serul reparator pentru gene şi sprâncene My secret friend, alături de alte uleiuri miraculoase.

Voi mai reveni pe parcurs cu alte reţete şi beneficii pentru uleiul de cocos.

Să aveţi o săptămână minunată!

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: