Invitație la răsfăț

Cum să aveţi un păr sănătos şi strălucitor

crema pentru bebelusi sportychoco

Primesc adesea întrebări legate de produsele de îngrijire pentru păr şi care sunt recomandările mele pentru un păr sănătos şi strălucitor aşa că m-am gândit să împărtăşesc şi pe blog cu voi acest subiect.

Mâncaţi sănătos, hidrataţi-vă suficient şi faceţi sport. După cum v-am mai spus, în lipsa acestor coordonate nici un produs cosmetic din lume nu face minuni.

Sportul îmbunătăţeşte circulaţia în tot corpul, inclusiv la nivelul scalpului, iar acest aspect poate duce la creşterea mai rapidă a părului. Antrenaţi-vă de câteva ori pe săptămână.

Nu-l agresaţi cu coafatul şi modalităţile de a vă prinde părul.

Aveţi grijă să vă menţineţi în permanenţă scalpul curat. Vă recomand însă să folosiţi produse de îngrijire organice şi naturale, pe care să le alegeţi cu atenţie, să fie potrivite tipului vostru de păr. Evitaţi şampoanele, măştile şi tratamentele pentru păr cu parabeni şi alte ingrediente toxice. Periaţi-vă părul cu perii din păr natural, evitaţi periile de plastic. Periatul activează circulaţia sanguină la nivelul scalpului şi ajută părul să crească frumos.

Scurtaţi-vă vârfurile. Tunsul nu va accelera procesul de creştere, acesta va preveni despicarea vârfurilor, care se pot rupe, făcând în cele din urmă părul să pară mai scurt.

Irina Vochita (2)

Beţi multă apă. Hidratarea este esenţială şi pentru creşterea părului. Corpurile noastre sunt precum plantele – dacă ne hidratăm şi ne hrănim corespunzător vom fi sănătoşi din cap până-n picioare.

Părul are nevoie de acelaşi regim alimentar echilibrat necesar pentru o bună sănătate trupească – vitamine, minerale, şi substanţe nutritive – un amestec echilibrat de proteine​​, fier, zinc care îmbunătăţesc starea de sănătate a părului şi accelerează creşterea.

Eliminaţi stresul emoţional şi consumaţi salată de pătrunjel din belşug. Pătrunjelul conferă un luciu de invidiat părului. În plus, părul vi se va îngrăşa mai greu după ce veţi consuma mai des salată de pătrunjel.

Folosiţi măşti şi produse pentru întreţinerea şi creşterea părului. Eu prefer pudra de brahmi, untul de cocos şi uleiul de argan.

Voi la ce trucuri apelaţi pentru a avea un păr sănătos şi strălucitor ?

Îmbrăţişări!

 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: