Invitație la răsfăț

Delicatese de iarnă

tort-om-de-zapada-sportychoco

La Sportychoco întâmpinăm iarna cu magie și dulciuri fermecate. Fie că organizați petreceri pentru Crăciun sau doriți să cumpărați cadouri personalizate pentru cei dragi, pentru parteneri sau pentru colegi, Sportychoco este alături de voi și vom găsi impreună soluții speciale pe placul tuturor.

cozonaci-cu-ciocolata-sportychoco

Cozonaci îmbrăcați în ciocolată  - cozonacii, la Sportychoco, nu sunt ruda aceea mai puțin gustoasă a checului. Sunt pufoși, sunt aromați, sunt plini de ciocolată și sunt imposibil de uitat. Sunt realizați prin dospire naturală, având astfel o textură care se topește în gură. Gustul și aroma sunt de cozonac, însă textura aduce mai mult spre chec. Este musai să încercați cozonacii aceștia. Vor arăta ca niște bijuterii pe masa de Crăciun și vă vor impresiona cu siguranță invitații.

tort-iarna

Torturi personalizate cu tematică de iarnă – Puteți alege dintre următoarele tipuri de torturi – Tort raw vegan cu ciocolată și zmeură, tort raw vegan de ciocolată și portocale, red velvet cu cocos și vișine, lămâie, zmeură și cocos, ciocolată și espresso, mousse de ciocolată, tort pannacotta, mousse de ciocolată albă sau ciocolată, căpșuni și caramel.

tort-om-de-zapada-sportychoco

Pentru detalii și comenzi ne puteți contacta pe email la comenzi@sportychoco.ro sau la numărul de telefon 0751 155 224.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: