Sushi
Ma topesc dupa sushi. As manca in fiecare zi sub toate formele.
Iar astazi va prezint un sushi mai special cu care ma rasfat dupa un antrenament serios – Sushi de banana cu unt de migdale si pasta de fistic.
Cum vi se pare?
Incarcat cu carbohidrati si proteine de calitate este numai bun dupa un functional training intens.
Aveti nevoie de:
o lipie sau tortilla bio
unt de migdale raw - eu am folosit Sportychoco, normal
o banana bine coapta
pasta de fistic raw – tot Sportychoco, mai nou avem si asa ceva, in dotare
Unt de migdale sau pasta de fistic daca nu aveti in dotare, gasiti fie la magazinele naturiste, fie va preparati acasa, la robotul de bucatarie echipat cu lama in ”S”.
Dupa ce ati procurat toate ingredientele, luati lipia o ungeti cu unt de migdale, puneti banana decojita in interior si rulati ca pe clatita. Pe deasupra adaugati pasta de fistic. Taiati si serviti! Puteti decora cu cacao nibs sau goji berries. Sau daca aveti alte idei..
Daca va doriti ca aceasta gustare sa fie in totalitate raw vegana, inlocuiti lipia cu o clatita raw de banane sau tortilla raw. De asemenea, puteti adauga scortisoara sau vanilie.
Sa-mi spuneti cum v-a iesit.
Imbratisari!
Lasă un răspuns