Gazpacho de pepene rosu
Un pranz racoros de vara. Se prepara in douazeci de minute. Aromele sunt divine si neasteptate. Este bogat in vitamine, in special vitaminele A si C. De asemenea, este o importanta sursa de potasiu.
Iata ce ingrediente va trebuiesc:
6 cups pepene rosu, atentie fara seminte…
1 castravete curatat de coaja si de seminte
jumatate de ardei kapia rosu
1/4 cup busuioc proaspat
3 lingurite suc de lamaie
2 lingurite ceapa verde tocata marunt
2 lingurite ulei de masline
sare si piper dupa gust
Puneti toate ingredientele in blender. Procesati pana obtineti un amestec cremos si omogen. Puneti supa rezultata la frigider, pentru cel putin 5-6 ore inainte de servire. Din experienta, va spun ca este mai gustoasa, dupa ce este tinuta o zi la frigider.
Decorati cu pesto, ulei de masline, patrunjel si serviti. Puteti adauga dupa gust si crutoane, daca nu sunteti raw vegani sau crutoane de legume, daca sunteti vegani.
Enjoy!
Lasă un răspuns