Invitație la răsfăț

De vară…din laboratorul Sportychoco

irina vochita sportychoco

Bună ziua dragii mei!

În laboratorul Sportychoco avem cea mai bună îngheţată raw şi torturi de îngheţată raw delicioase care să vă răcorească în zilele toride de vara! Vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez cu drag pe toţi cei care aţi crezut în mine şi mă urmăriţi în fiecare zi. Va consider pe toţi prietenii mei şi am cei mai buni prieteni din lume!

tort de inghetata sportychoco

Ieri am filmat cu cei de la Digi Tv, două reţete de odorizant naturale – de cameră şi de maşină, pe care le puteţi vedea la emisiunea Tinereţe fără bătrâneţe duminica viitoare. Iată câteva fotografii de la filmare.

irina vochita

deodorant camera irina vochita

Am purtat tricoul de la Ancuţa cea talentată pentru că mă face să mă simt minunat, mă umple de energie pozitivă şi arată şi-ntr-un mare fel. Între timp, Ancuţa mi-a făcut şi o brăţară de poveste cu aţă cerată din Argentina.

bratara Karma

Ador oamenii talentaţi, care muncesc cu profesionalism şi pasiune, îmi place să îi am în jurul meu. Mă încarcă cu energie pozitivă şi pur şi simplu mă topesc după ei şi creaţiile lor. Mulţumesc Ancuţa Roşu, Rossana Ambrosa, Ioana Hulea, Zuzka, John Berardi şi iubitului meu, Dragoş.

Va las în compania câtorva ispite dulci şi ne auzim cu noutăţi.

Tort cu cocos, ciocolată şi căpşuni

 

tort sportychoco delicios irina vochita

 

Tort trufă cu ciocolată şi căpşuni

tort cu ciocolata si capsuni

Cremă de portocale cu lucuma, nuci pecan şi sirop de curmale

creme caramel sportychoco

 

Negresă cu goji şi ganache de ciocolată

negresa cu goji sportychoco

 

 

Îmbrăţişări!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: