Trufe cu ciocolată albă, cocos şi apă de trandafiri
Bună ziua dragii mei! Sper că aţi avut o vară minunată.
Eu tocmai m-am întors din vacanţă cu energie, putere de muncă , o mulţime de surprize pentru voi şi proiecte noi.
Pentru început m-am gândit să vă răsfăţ cu o reţetă ispititoare de trufe raw vegane – trufe cu ciocolată albă, cocos şi apă de trandafiri. Trufele acestea sunt speciale, iar aromele fine vă vor încânta papilele gustative. Sunt un adevărat răsfăţ pentru momente deosebite, aşa că nu ezitaţi să le încercaţi.
Iată ce ingrediente vă sunt necesare pentru prepararea delicioaselor trufe:
1/4 cup unt de cacao crud organic
1/4 cup unt de cocos crud organic
1/2 cup sirop de yacon
1/2 cup făină de cocos organică – eu am obţinut-o prin măcinarea fulgilor de cocos
1/2 cup făină de caju organică – am obţinut-o prin măcinarea caju-ului
1/4 cup fulgi de cocos cruzi organici pentru decorat
4 linguriţe apă de trandafiri organică
un vârf de linguriţă de miez de păstaie de vanilie
un praf de sare roz de himalaya
Topiţi untul de cacao în aparatul special sau pe baie de aburi. Adăugaţi şi untul de cocos. Adăugaţi făina de cocos şi făina de caju. Amestecaţi până la omogenizare. Adăugaţi siropul de yacon. Amestecaţi. Adăugaţi şi restul ingredientelor: apa de trandafiri, miezul păstăii de vanilie şi sarea roz de himalaya. Amestecaţi până când obţineţi o compoziţie omogenă, delicioasă şi aromată. Introduceţi-o la frigider pentru 15 minute. Când s-a întărit compozitia modelaţi trufele şi decoraţi-le cu fulgii de cocos.
Şi sunt gata de servire:
Iar dacă le ambalaţi preţios sunt numai bune de oferit în dar!
Enjoy!
Lasă un răspuns