Invitație la răsfăț

Cum scăpăm de petele solare

Irina 23

La cererea voastră, astăzi vă vorbesc despre petele solare şi vă voi recomanda câteva trucuri şi reţete pentru rutina de îngrijire a pielii atunci când acestea vă dau bătăi de cap.

Cu toate că soarele este un dar minunat al naturii iar lumina sa este cea mai bună sursă naturală de vitamina D, el poate fi şi dăunător pentru piele. Petele solare sunt unul dintre efectele expunerii prelungite la soare. Atunci când vă expuneţi la soare este bine să respectaţi anumite reguli şi să utilizaţi cremele cu protecţie solară.

Înainte de toate vreau să vă atenţionez că pilula contraceptivă, anumite antibiotice, parfumuri, uleiuri sau uleiuri esenţiale sunt fotosensibilizante, prin urmare petele solare îşi vor face mai rapid apariţia pe tenul vostru. În special în cazul utilizării pilulelor contraceptive petele solare vor apărea mult mai repede şi vă va fi mai greu să scăpaţi de ele.

SONY DSC

Din experienţa mea şi a clienţilor vă spun că cele mai bune ingrediente pentru înlăturarea petelor solare sunt uleiul de susan şi uleiul de tămâie. Uleiul de tămâie are efecte uimitoare chiar şi în cazul petelor de bătrâneţe. Potrivite pentru regenerarea pielii şi protecţie mai sunt uleiul din seminţe de zmeură, uleiul de cătină, uleiul de morcov, uleiul de moringa şi uleiul de ricin. Aşadar când aveţi în vedere achiziţionarea unei creme hidratante pentru înlăturarea petelor solare, optaţi pentru cele care conţin aceste ingrediente.

Astăzi vă voi prezenta şi trei reţete – o reţetă pentru scrub, o reţetă pentru mască de faţă şi o reţetă de cleanser, potrivite pentru petele solare, pe care să vi le preparaţi acasă.

 

Sunshine1

Pentru estomparea şi camuflarea inesteticelor pete solare puteţi apela şi la cremele BB. Vă voi povesti şi despre ele pe larg, în curând pe blog.

Reţetele acestea nu sunt potrivite numai pentru doamne şi domnişoare. Dacă şi partenerul se confruntă cu astfel de pete, nu ezitaţi să-l răsfăţaţi cu reţetele acestea. Va fi cu siguranţă încântat.

Pentru întrebări, feedback sau reţete nu ezitaţi să mă contactaţi.

Nu uitaţi să faceţi mişcare, să mâncaţi sănătos, să vă odihniţi, să vă hidrataţi şi să fiţi pozitive! În lipsa acestor coordonate nici o cremă şi nici un ingredient din lume nu vor avea efectele scontate.

Vă îmbrăţişez cu drag!

2 Responses to “Cum scăpăm de petele solare”

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: