Invitație la răsfăț

Înghețată savuroasă

inghetata sportychoco

Dragii mei, înghețata asta este fabuloasă. Este cremoasă și aromată. Dragoș mi-a spus că este cea mai bună înghețată pe care a mâncat-o. Nu și-a dat seama că e raw. Pentru că i-a plăcut atât de mult, cu prima ocazie voi crește cantitățile și i-o voi pregăti sub formă de tort.

Este atât de fină și cremoasă, încât nu ați zice că nu conține zahăr și nu îngrașă. Este bună, bună și potrivită pentru toate gusturile. În plus, o puteți personaliza, adăugând în ea diverse ingrediente. Astfel, pornind de la această rețetă de bază vă puteți prepara înghețată cu ciocolată, cu căpșuni, cu mentă și boabe de cacao, cu fistic, cu afine.

Am auzit multe persoane spunând că înghețatele raw vegane sunt nisipoase, nu sunt cremoase. Pentru a putea obține o înghețată cremoasă raw vegană, vă recomand să folosiți laptele de cocos. De asemenea, calitatea ingredientelor este foarte importantă pentru reușita rețetei.

inghetata raw vegana sportychoco

Iată ce ingrediente am folosit eu pentru deliciul din imagine:

 

 

inghetata sportychoco

 

PS: Pentru cei care m-au întrebat, platoul pe care am fotografiat înghețata este un platou din ceramică realizat manual, pe care l-am achiziționat în vacanța de vara trecută din Budapesta, de la Lantos Judit. Este același pe care l-am folosit și în fotografia de aici. Mai multe astfel de vase puteți vedea  aici și aici.

 

Enjoy!

 

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: