Invitație la răsfăț

Portugalia, dragostea mea

Vara trecuta am petrecut impreuna cu Dragos doua saptamani in Portugalia. Am explorat 5 zile Lisabona, apoi am plecat cu masina spre sud, spre insorita Algarve, undeva la granita cu Spania, in Villareal de Santo Antonio. A fost dragoste la prima vedere. Portugalia este tara in care m-as muta chiar acum doar cu hainele de pe mine, cu cardul, ipadul si Dragos, bineinteles. Cu Dragos este mai greu, pentru ca el nu ar locui altundeva decat inRomania. Dar l-as putea convinge sa mergem intr-o vacanta mai lunga…

Soare, plaja, oameni civilizati, petreceri in aer liber, fado, peste si fructe de mare la discretie…Exact pe gustul meu.

Am vizitat Oceanariumul.

Am facut shopping in Freeport, Corte Ingles si in Mall-urile din Faro.

Am savurat celebrele Pasteis de Nata, la Belem. Mi-au amintit de friganelele pe care le mancam cand eram copil.

Am explorat parcurile si castelele din Sintra.

Am vazut Boca del Inferno. Ne-am plimbat pe plaja de la Cascais. Am vizitat toate muzeele. M-au impresionat Muzeul Trasurilor si Muzeul Maritim.

Am mancat muuult peste, crabi, creveti si alte vietati marine proaspete, delicioase si ieftine.

Am savurat nenumarate Bica(espresso-ul portughez). Am facut plaja si ne-am scaldat in apele Oceanului Atlantic.

Si pentru ca ne-a placut si ne-a lipsit atat de mult, am decis sa revedem Portugalia anul acesta. Mai sunt locuri pe care vrem sa le exploram in Portugalia. Va voi povesti despre ele intr-o postare viitoare.

Vom sta in Portugalia tot doua saptamani, ca si anul trecut. Ne-am rezervat cazarea pe booking.com. Biletele de avion le-am cumparat de aici. Tot de aici urmeaza sa rezervam si masina. Ramane sa ne facem asigurarile, bagajele si suntem gata de plecare. Mai sunt doua saptamani si deja nu mai am rabdare. Imi voi lua aparatul foto si ipadul, ca sa va tin la curent cu evenimentele.

Mai multe despre Portugalia gasiti aici.

Fug la posta sa expediez cateva colete. Am adaugat produse noi in magazin, puteti sa aruncati o privire daca sunteti interesati.

Va doresc o dupa amiaza excelenta!

4 Responses to “Portugalia, dragostea mea”

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: