Invitație la răsfăț

Targul Raw Generation

produse 108

Am deosebita placere sa va anunt ca pe 25 martie va avea loc editia a patra a Targului Raw Generation, la Rin Grand Hotel. Targul este organizat ca de obicei de Ligia Pop, impreuna cu sotul sau Raoul Pop. Pentru cei care nu stiu Ligia Pop este primul Raw Chef de la noi, autoarea a trei carti de bucate, gazda show-ului Ligia’s Kitchen, unde puteti vedea o multime de preparate raw deosebite. In noiembrie 2011, Ligia s-a aflat printre primii 16 castigatori din lume, in programul Youtube Next Chef.

Pana acum am participat impreuna cu bunatatile SportyChoco la trei dintre aceste editii ale targului. La prima n-am avut curaj dragii mei, am stat ascunsa in laboratorul meu. Sa nu faceti niciodata asta, tineti minte: “Success come to those who show up“!

Voi participa si la editia aceasta cu nenumarate bunatati si surprize. Voi avea un stand mare mare, de 30 mp in care pe langa toate bunatatile raw, voi amenaja si un mic salon de beauty, cu masti, tratamente faciale, manichiura spa, de toate pentru orice doamna sau domnisoara care se respecta!Un atelier de frumusete in care vom face pentru voi din ora in ora machiaje profesioniste cu farduri minerale SportyChoco, manichiuri spa cu uleiuri si tratamente pentru cuticule SportyChoco, tratamente si masaje faciale. Voi avea alaturi de mine la stand o manichiurista cu experienta(mama mea) si o cosmeticiana supersmechera(sora mea, Amalia). Asa ca fetelor, anulati-va de pe acum planurile pentru 25 martie!

In plus pentru cei interesati de sport si alimentatie sanatoasa voi sustine o prezentare pe aceasta tema, tot in cadrul targului, la ora 14:00, in sala Cluj a hotelului Rin Grand. Mai multe amanunte gasiti pe site-ul organizatorului.

Eu va voi mai reaminti pana atunci de targ si va voi povesti despre noile produse SportyChoco pe care le veti gasi la targ. Sper sa vi le pot arata si in poze. Am muuuuulte noutati, v-am spus ca am venit cu nenumarate idei. Iar acum ca am si ajutoare, toate ideile mele vor prinde viata mai usor.

Va astept la targ sa ne cunoastem, sa testati produsele si stam la povesti. Voi fi acolo, asa cum v-am obisnuit!

Va pupacesc!

9 Responses to “Targul Raw Generation”

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: