Budincă de cocos cu căpșuni
Budinca este o gustare excelentă, însă de obicei este bogată în zahăr. Cum noi nu consumăm zahăr, m-am gândit să creez o rețetă de budincă fără zahăr, care să fie delicioasă și bogată în nutrienți. Am testat rețeta și astăzi vă învăț și pe voi să o preparați.
Ingrediente:
3/4 cup ricotta
1/4 cup lapte de cocos
1/2 cup căpșuni proaspete
2 lingurițe nectar de cocos
Amestecați toate ingredientele cu ajutorul unui blender până când obțineți un amestec omogen. Veți obține două porții din aceasta delicioasă budincă.
Dacă doriți să variați, puteți înlocui căpșunile cu afine, zmeură, mure sau mango.
Budinca de cocos cu căpșuni poate fi și o excelentă gustare înainte de culcare. Puteți să o serviți și alături de granola homemade sau crumble de fructe.
Enjoy!
Lasă un răspuns