Invitație la răsfăț

Guacamole cu sparanghel

IMG_30998

Un aperitiv sau o gustare execelenta pe caldura asta. Daca tineti la silueta si la patratelele de pe abdomen e numai bun pentru voi. Alaturi de niste crackers din seminte de in…YUMY!

Aveti nevoie de

1 avocado bine copt

o mana de spanac proaspat

1 lingura de seminte de dovleac crude

2 tulpini de sparanghel

un sfert de ardei gras rosu

2 lingurite suc de lamaie

jumatate de lingurita de chilli pudra

sare

piper

un fir de ceapa verde

un catel de usturoi

Curatati avocado de coaja. Un avocado bine copt se poate decoji precum banana. Amestecati cu o furculita pana cand il transformati intr-o pasta. Adaugati sucul de lamaie, pentru a nu oxida. Tocati marunt spanacul, sparanghelul, ardeiul, ceapa verde si usturoiul. Adaugati-le peste crema de avocado. Adaugati apoi semintele de dovleac, chilli, sare si piper dupa gust. Serviti cu crackers sau cu ce va place voua cel mai mult. Mie imi place cu crackers din seminte de in. Merge de minune si pe post de garnitura la o friptura de peste.

Incepand de saptamana viitoare vom relua in forta cateringul. Mai nou avem la dispozitie o bucatarie de 5 stele!Lucram la noul meniu saptamana aceasta. Vom mai avea si o serie de evenimente si lansari, iar vineri plec la Istanbul pentru un weekend. Cu treaba, dar voi profita de ocazie sa ma si relaxez. Stati pe aproape pentru noutati.

Va imbratisez!

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: