Invitație la răsfăț

My Secret Partner – Deodorant solid cu lemongrass

deodorant sportychoco

Va mai amintiti de cel mai bun deodorant?Superbriosa Sportychoco? La formula aceea am mai adaugat cateva ingrediente speciale si am creat un deodorant solid cu lemongrass. Preferatul meu. L-am creat pentru cineva special.

Face fata cu succes transpiratiei excesive, nu blocheaza porii, nu usuca pielea, nu pateaza hainele. Este cremos si rezistent.

My Secret Partner este un deodorant care poate fi folosit cu succes atat de doamne si domnisoare cat si de domni. Contine unt de cocos crud organic, unt de cacao crud organic, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, oxid de zinc, ceara de albine, ulei de lemongrass. Se aplica pe pielea umeda. Pielea de la axila va fi curata, proaspata, hidratata si parfumata pe durata intregii zile. Se pastreaza la temperatura camerei. Este foarte concentrat. Un singur exemplar din My Secret Partner va va fi alaturi mai bine de jumatate de an.

Pretul acestui deodorant este de 35 ron. O bucata cantareste 50 gr. My secret Partner este disponibil si in varianta crema, la cutiuta de 30 ml. Tot pentru pretul de 35 ron. Pentru comenzi va astept pe mail la comenzi@sportychoco.ro sau la numarul de telefon 0751 155 224 apelabil de luni pana vineri intre orele 10 00 – 19 00.

Spor la cumparaturi!

 

 

3 Responses to “My Secret Partner – Deodorant solid cu lemongrass”

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: