Invitație la răsfăț

Salată sporty cu edamame

salata edamame sportychoco

briosa sportychocoBine v-am regăsit, dragii mei! La mulţi ani pentru noul an. Sper că l-aţi început minunat, cu energie şi entuziasm.

În laboratorul Sportychoco am început în forţă noul an cu multe trufe, prăjituri şi brioşe pentru aniversări delicioase.

 

În scurta vacanţă pe care am avut-o, am petrecut mai mult timp cu familia şi prietenii. Am făcut mult sport, m-am relaxat, am citit şi am testat câteva reţete sănătoase şi delicioase pe care le voi împărtăşi şi cu voi aici pe blog.

Astăzi vreau să vă prezint o salată cu ingredientul meu preferat – edamame. Este o salată lejeră, numai bună să ne reintrăm în formă după mesele de sărbători.

salata edamame sportychoco

Edamame constituie o sursă de proteină vegetală excelentă. Se serveşte de obicei la restaurantele japoneze şi chinezeşti, pe post de starter. Păstăile de edamame sunt foarte versatile. Le puteţi consuma ca şi gustare sau puteţi pregăti cu ele hummus, burgeri, guacamole, supe, salate. Le puteţi încorpora chiar şi în deserturi.

Dacă doriţi să le consumaţi pe post de gustare, fierbeţi păstăile în apă sărată, timp de 5 minute, după care consumaţi seminţele.

Dacă vreţi să cumpăraţi edamame, le găsiţi la magazinele cu produse asiatice sub formă de păstăi sau boabe. Găsiţi edamame şi aici.

Iată ce ingrediente vă trebuiesc pentru salata de astăzi:

Voi mai reveni şi cu alte reţete cu edamame, pentru că este un ingredient nelipsit din cămara mea. În curând vă voi prezenta şi gustarea mea preferată cu edamame.

Vă îmbrăţişez cu drag!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: