Din Atelier – noutățile săptămânii 2 – 7 februarie
Săptămâna aceasta a fost dedicată proiectelor noi și provocărilor.
Am realizat tortul acesta raw vegan etajat cu cremă de vanilie, cremă de ciocolată și cremă de portocale. Realizarea unui tort raw vegan etajat este o provocare, însă nu este imposibil. Este o apariție spectaculoasă și sănătoasă la orice petrecere. Ca orice preparat sofisticat necesită multă atenție și dedicare în preparare, decorare, transport și porționare, însă merită efortul.
Am pregătit un tort nou raw vegan cu ciocolată și fistic. Am realizat blatul din miez de fistic crud cu unt de cacao și miere. Am continuat cu crema de ciocolată, am completat cu o cremă de vanilie, fistic și căpșuni, iar la final am adăugat un strat fin de ciocolată. Este un tort delicios și rafinat pentru cei care adoră combinația de fistic și ciocolată.
Am realizat mai multe delicatese pentru catering: minitarte cu fructe, cremă mascarpone și miere, ciocolată raw cu fistic, brânză de nuci, minitarte cu migdale, ciuperci și mascarpone, raw macaroons și praline cu cocos. Cineva mi-a spus că arată ca niște mici bijuterii.
Am pregătit tortul raw vegan cu cocos, ciocolată și căpșuni într-o altă prezentare.
Un tort dreptunghiular se porționează mai ușor, este mai potrivit pentru petrecerile cu mulți invitați.
Am testat rețete noi și ingrediente exotice pentru formulele cremelor de față și de corp.
Vă mulțumesc pentru comenzi și vă mulțumesc că alegeți Sportychoco pentru evenimentele importante din viață voastră.
Pe curând,
Irina
Lasă un răspuns