Invitație la răsfăț

Tartă cu migdale, cremă de brânză și ciuperci

tarta cu migdale si ciuperci

Prin rețetele pe care le creez, încerc să duc la un nivel superior conceptul de viață sănătoasă și de preparat raw vegan. Întotdeauna la practicile sănătoase încerc să adaug și frumusețe, pentru a-i oferi un motiv în plus consumatorului să se țină de acest stil de viață sănătos și a-l face să apeleze mai ușor și cu plăcere la aceste produse sănătoase. Consider că a consuma preparate raw vegane nu trebuie să fie plictisitor sau dificil, trebuie să fie o aventură culinară sofisticată și amuzantă.

Imaginea este un criteriu foarte important în plăcerea pe care o percepe consumatorul unui produs, pe lângă gust la orice preparat culinar contează și prezentarea, de aceea la Sportychoco mă diferențiez prin prezentare și combinarea ingredientelor într-un mod original. Alimentația sănătoasă trebuie să fie o delectare pentru simțuri și să ne fie ușor să o menținem pe termen lung, astfel încât menținerea sănății să devină o activitate plăcută.

tarta cu migdale si ciuperci

Rețeta de tartă pe care v-o prezint astăzi este delicioasă și sofisticată, este un preparat cu care vă puteți impresiona invitații fără a fi, însă nevoiți să folosiți cuptorul sau să petreceți ore întregi în bucătărie.

Iată ce ingrediente vă sunt necesare:

 

tarta cu migdale si ciuperci

Dacă nu țineți post și doriți să variați, puteți înlocui crema de brânză de nuci macadamia cu brânză mascarpone. De asemenea, puteți înlocui migdalele cu fistic.

Enjoy!

 

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: