Negresă cu ciocolată și fructe de pădure
Negresa cu ciocolată și fructe de pădure este o prăjitură divină pe care este musai să o încercați, dacă preferați ciocolata și fructele de pădure.
Ingrediente:
Pentru blat:
1 cup migdale măcinate fin
4 linguriţe cacao pudră
2 linguri ulei de cocos
2 linguri miere crudă
Se amestecă toate ingredientele şi se pun sub formă de blat într-un inel de prăjitură. Inelul se unge cu ulei şi se tapetează cu pudră de cacao.
Pentru crema de ciocolată:
1 cup cacao pudră
1 cup miere crudă
1/2 cup ulei de cocos
Se amestecă foarte bine ingredientele pentru cremă până când se obţine o textură omogenă.
Asamblare:
Se pune crusta, apoi un strat subţire de cremă de ciocolată, apoi fructe de pădure proaspete, apoi restul de cremă de ciocolată. Se pune la frigider pentru câteva ore, până când se întăreşte.
Când este gata, se scoate inelul şi se decorează cu fructe de pădure proaspete.
Dacă vreți să mai schimbați o puteți prepara doar cu zmeură și ciocolată sau cu căpșuni, ciocolată și fistic. Sau dacă o preparați pentru partener o puteți realiza în formă de inimă.
Enjoy!
Lasă un răspuns