Ruladă de caju cu ciocolată și fistic
Rulada de caju cu ciocolată și fistic este un desert special, gustos și sănătos, cu care vă puteți răsfăța invitații sau îl puteți savura împreună cu cei dragi.
Ingrediente:
600 de grame caju crud
3 linguri ulei de cocos
8 linguri miere de salcâm
50 de grame miez de fistic crud
3 linguri cacao raw pudră
un praf de sare roz de himalaya
Măcinați caju-ul până când obțineți o făină fină. Împărțiți făina obținută în două părți egale. Amestecați jumătate din făina de caju obținută cu o lingură de ulei de cocos, trei linguri de miere de salcâm și un praf de sare roz de himalaya. Întindeți blatul obținut pe hârtie de copt în strat uniform și subțire de un deget. Amestecați și cealaltă jumătate de făină de caju cu două linguri de ulei de cocos, pudra de cacao, cele cinci linguri de miere de salcâm și un praf de sare roz de himalaya. Adăugați în acest amestec miezul de fistic crud. Întindeți această compoziție în strat uniform peste blatul de caju. Rulați apoi cu grijă și introduceți rulada la frigider pentru jumătate de oră. După ce s-a întărit, se taie felii și se savurează cu moderație. Este atât de gustoasă, încât cu greu vă puteți limita la o singură felie.
Când doriți să variați puteți adăuga diverse mirodenii care pot da o aromă specială ruladei: vanilie, tonka, esență organică de portocale, cardamon sau lime. Puteți adăuga și fructe goji în compoziția de ciocolată.
Enjoy!
Lasă un răspuns