Înghețată de ciocolată cu nectar de cocos
Înghețata de ciocolată este favorita mea. Dacă aveți poftă de un desert răcoritor, fără zahăr vă recomand o înghețată fină și delicată cu o textură mătăsoasă și cremoasă, cu lapte de cocos, mascarpone și nectar de cocos.
Ingrediente:
2 căni lapte de cocos
2 căni mascarpone bio
1/2 cană nectar de cocos
1/3 cană cacao crudă
miezul de la o păstaie de vanilie
Amestecați toate ingredientele. Încălziți compoziția obținută într-un vas pe baie de aburi, dar nu lăsați să dea în clocot. Amestecați din când în când. Luați vasul de pe foc și lăsați să se răcească. După ce s-a răcit, introduceți compoziția în mașina de preparat înghețată și preparați conform instrucțiunilor. Dacă nu aveți mașină de înghețată, puteți pregăti înghețata după metoda clasică.
Decorați și serviți. Câteodată la compoziția aceasta mai adaug fistic sau boabe de cacao mărunțite. Vă puteți personaliza rețeta, în funcție de gusturile voastre. Dacă preferați înghețatele raw vegane, puteți încerca și rețeta aceasta.
Enjoy!
Lasă un răspuns