Biscuiți cu lămâie și ghimbir
Biscuiții aceștia sunt delicioși și aromați. Sunt potriviți ca gustare atât pentru adulți cât și pentru copii. Nu conțin zahăr și sunt foarte hrănitori, având în compoziție făină de migdale.
Făina de migdale este o alternativă minunată la făina de grâu pentru cele mai bune dulciuri. De asemenea este foarte bogată în proteine și minerale și este mult mai gustoasă și mai aromată decât făina de grâu.
Ingrediente:
-2 ouă
-1 ceașcă și jumătate făină de migdale
-3 lingurițe făină de cocos
-1 linguriță ulei de cocos
-un sfert de ceașcă nectar de cocos
-esență organică de lămâie
-ghimbir pudră
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Amestecați toate ingredientele până când obțineți o compoziție omogenă. Formați biscuiți din compoziția obținută. Puneți biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și coaceți-i în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius timp de 8-10 minute, până când capătă o culoare aurie.
După ce s-au copt lăsați-i să se răcească, apoi îi puteți decora. Eu i-am decorat cu ciocolată raw vegană albă și neagră, semințe de chia și rodie. Rețetele pentru ciocolată le găsiți pe blog, aici și aici.
Enjoy!
Lasă un răspuns